Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ο Κ.Μιχαλίτσης για την ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ στη σύσκεψη των φορέων στην Αταλάντη


Δήλωση Κωνσταντίνου Μιχαλίτση, Συντονιστή Κινήματος Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Στερεά Ελλάδα, στη σύσκεψη των φορέων στην Αταλάντη, για την ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ.

"Το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ είναι κυρίως πολιτικό ζήτημα και δεν αφορά μόνο τη ΛΑΡΚΟ άλλα όπως έχει φανεί μέχρι σήμερα και όλες τις πλουτοπαραγωγικές εταιρείες όπως η ΔΕΗ ο ΟΠΑΠ και άλλες προς πώληση ή ιδιωτικοποίηση. 

Στους επόμενους δύο τρείς μήνες η πρόθυμη τροϊκανή κυβέρνηση θα έχει ολοκληρώσει το σχέδιο ξεπουλήματος επι πινακίου φακής όλων των φορέων που μπορούν να συμμετέχουν στην πολυπόθητη ανάπτυξη υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας μας. 


Η μέχρι τώρα πρακτική της, με ένα γαϊτανάκι διαπραγματεύσεων και κροκοδείλιων δακρύων, έχει δείξει ότι είναι ανάλγητοι καθώς είναι οι ίδιοι που ψήφισαν τα μνημόνια και το νόμο των αποκρατικοποιήσεων και οι ίδιοι θα είναι όταν σε λίγο θα ξεπουλούν τη δυνατότητα ανάπτυξης της χώρας μας όταν δεν θα υπάρχουν πλουτοπαραγωγικές πηγές και τίποτα προς εξαγωγή. 

Μόνο η άμεση προκήρυξη εκλογών και η ανατροπή της κυβέρνησης των προθύμων θα μπορέσουν να σταματήσουν το σχέδιο του ξεπουλήματος της ΛΑΡΚΟ και προς αυτή τη κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν οι τοπικές κοινωνίες και οι εργαζόμενοι".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου