Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Αταλάντη: Έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τη ταράτσα

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα στην Αταλάντη, ηλικιωμένος άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα της διώροφης οικοδομής, όπου διέμενε και έπεσε στον προαύλιο χώρο.
  
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν από τις 05.00 σήμερα τα ξημερώματα, όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας, 85 ετών, ανέβηκε στην ταράτσα διώροφης οικοδομής στην Αταλάντη όπου διέμενε και έπεσε στον προαύλιο χώρο από ύψος περίπου 10 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος ηλικιωμένος δεν άφησε κάποιο σημείωμα, το οποίο να εξηγεί κάποιους λόγους που να τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτό το τραγικό τρόπο, ούτε αντιμετώπιζε οικονομικά ή άλλα προβλήματα.


Η αστυνομία, που κλήθηκε από τους γείτονες, απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Πιθανότατα πάντως να πρόκειται για ατύχημα.

Οι φωνές που ακούστηκαν και οι σειρήνες από τα περιπολικά ξύπνησαν τους κατοίκους της γειτονιάς, που πολύ γρήγορα έμαθαν τη θλιβερή είδηση. Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου