Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Θεόδωρος Αντ. Χειμάρας: Μήνυμα για τον εορτασμό της « ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» 21ης Νοε 2012


Σήμερα γιορτάζουν οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας. Ένα υγιές κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας στο οποίο χρωστάμε την ύπαρξη μας ως Ανεξάρτητο Κράτος. 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι τα στελέχη αλλά και όλοι όσοι έχουν φορέσει, φοράνε και δύναται να φορέσουν την ένδοξη στολή του ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, μαζί φυσικά και με τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτες μας που ενώ δεν φορούν στολή, αποτελούν και αυτοί αναπόσπαστο τμήμα των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ μας. Όλοι οι παραπάνω έχουν προσφέρει και προσφέρουν για το έθνος την αγάπη, τον ιδρώτα μέχρι και το αίμα τους.

Δυστυχώς τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, φτωχοί εργαζόμενοι πολίτες, έχουν αδικηθεί πολλές φορές από τις κυβερνήσεις της χώρας. Με την μη έκδοση νόμων που να συμπλέουν με τις κοινοτικές οδηγίες, μέχρι και τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού μας, για πιθανή ύπαρξη ζυμώσεων περί πραξικοπήματος κατά την είσοδο της χώρας στα μνημόνια. Φυσικά αργότερα αυτοί οι υπόλογοι αρχηγοί έγιναν και υπουργοί κυβερνήσεως, μεταξύ των δυο εκλογικών αναμετρήσεων του 2012.


Ως απόφοιτος της Σχολής των Ευελπιδων, εγώ προσωπικά, αποτελώντας το παρελθόν για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τη στιγμή που η σύζυγος μου Άχνης Υγειονομικού αποτελεί το παρόν και αύριο τα παιδιά μου το μέλλον τους, υπόσχομαι ότι θα παραμείνω απλός και συνετός υπάλληλος του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και κατ επέκταση όλου του Ελληνικού Λαού δίχως να τους προδώσω ποτέ.  
    

Θεόδωρος Αντ. Χειμάρας

πρ. Βουλευτής Φθιώτιδας

Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

1 σχόλιο:

  1. ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου