Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Κατάκτηση 11 μεταλλίων από τους αθλητές του ΝΟΑτ στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες της Λίμνης


Νέες επιτυχίες για τους αθλητές του ΝΟ Αταλάντης στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες της Λίμνης <<19ο Κύπελλο Β. Ευβοϊκού>>, με την κατάκτηση 11 μεταλλίων.
 
 
Σε μια πολύ καλή διοργάνωση του Ν.Ο. Λίμνης, πραγματοποιήθηκαν 5 ιστιοδρομίες με ΒΑ άνεμο 8-20 κόμβους και συμμετοχή 9 Ομίλων από την Κ. Ελλάδα και την Αττική με 58 σκάφη. Την έναρξη των αγώνων έκαναν οι ολυμπιονίκες της Ιστιοπλοϊας το 2008 στο Πεκίνο, Βιργινία Κραβαριώτη και Σοφία Παπαδοπούλου.
 
Ο Δαμιανός Μπαρουξής ήταν 1ος στα αγόρια optimist και 1ος στο Β. Ευβοϊκό, ο Ηλίας Τσαπάρας 3ος στους παίδες optimist και 1oς στο Β. Ευβοϊκό, η Βασιλική Κοκοτίνη 3η στα κορίτσια optimist και 1η στο Β. Ευβοίκό, ο Βαγγέλης Κατσανέας 2ος στα αγόρια optimist και 2ος στο Β. Ευβοϊκό, η Φωτεινή Κοκοτίνη 2η στα laser 4,7 και 1η στο Β. Ευβοϊκό και ο Ζήσης Θεοφανόπουλος 1ος στα laser radial.
 
Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι μικρότεροι της ομάδας , ο Νικόλας Βλάχος, ο Δημήτρης Τσέλιγκας, ο Νίκος Γερούλης και ο Θάνος Φίλιππας.
 
 
                                                                                 Ν.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου