Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή προς τους Βουλευτές Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας

Επιστολή προς τους Βουλευτές Φθιώτιδας της ΝΔ, Χρήστο Σταϊκούρα, Κων/νο Κουτσογιαννακόπουλο και Ελένη Θεοδώρου Μακρή , έστειλε η Συντονιστική Επιτροπή Νομού Φθιώτιδας του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με την οποία καλεί τους Βουλευτές να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα "που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, σε μεγαλύτερη ύφεση και στην καταστροφή του κοινωνικού ιστού της χώρας". 

Με την επιστολή της η Συντονιστική Επιτροπή Νομού Φθιώτιδας του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ζητά από τους Βουλευτές της Φθιώτιδας να υπερασπιστούν το αξίωμα που ο ελληνικός λαός τους έδωσε, με την ψήφο του, ενώ, όπως αναφέρει στην επιστολή, τους ζητά να αναλογιστούν την μέχρι σήμερα δεινή κατάσταση των Ελλήνων πολιτών.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η 

ΠΡΟΣ : 
1. Κο Χρήστο Σταϊκούρα Αν. Υπ. Οικονομικών κ΄ Βουλευτή Φθ/δας. 
2. Κο Κων/νο Κουτσογιαννακόπουλο Βουλευτή Φθ/δας. 
3. Κα Ελένη Θεοδώρου Μακρή Βουλευτή Φθ/δας. 
  
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : 
Μ.Μ.Ε. Νομού Φθ/δας 

Η Συντονιστική Επιτροπή Νομού Φθιώτιδας του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας του ελληνικού λαού να αποτρέψει την ολοσχερή καταστροφή και την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας, στα αδυσώπητα σχέδια των Ευρωπαίων οικονομικών δολοφόνων, σας παροτρύνουμε να αντισταθείτε και να μην προβείτε στην υπογραφή των νέων μέτρων. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι με την πράξη σας αυτή, θα σταθείτε ανακόλουθοι με τις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματός σας της Ν.Δ. η οποία διεκδίκησε και πήρε την ψήφο του ελληνικού λαού με το πρόσχημα της «επαναδιαπραγμάτευσης» των μέτρων αυτών. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι με την πράξη σας αυτή, θα βάλετε «ταφόπλακα» στα όνειρα ολόκληρης της κοινωνίας, της οποίας σε λίγο καιρό θα ξαναδιεκδικήσετε την ψήφο της. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι με την πράξη σας αυτή, προσβάλετε το Δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας μας, το οποίο θέλει και υποχρεώνει τον Βουλευτή να ασκεί ελεύθερος τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, με μόνο του στόχο την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. 
  
Σας υπενθυμίζουμε ότι με την πράξη σας αυτή, θα κριθείτε από τον ιστορικό, αλλά και από τον υπέρτατο κριτή όλων, την ελληνική κοινωνία. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι με την πράξη σας αυτή, θα φέρετε βαρύ φορτίο ευθύνης, εφόσον πλέον είναι γνωστό αλλά και διαπιστωμένο ότι τα νέα μέτρα που καλείσθε να ψηφίσετε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, σε μεγαλύτερη ύφεση και στην καταστροφή του κοινωνικού ιστού της χώρας. 

Τέλος, σας καλούμε να υπερασπιστείτε το αξίωμα που ο ελληνικός λαός σας έδωσε, με την ψήφο του, αναλογιζόμενοι την μέχρι σήμερα δεινή κατάσταση των ελλήνων πολιτών.  

Προδότες ενός λαού δεν λέγονται εκείνοι που προδίδουν τα κομματικά και προσωπικά συμφέροντα για χάρη του λαού. 

Λαμία 22-10-2012 
Για την Συντονιστική Επιτροπή 
 Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Φθ/δας 
Ο εκπρόσωπος

Καλτσάς Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου