Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Νίκος Σταυρογιάννης: Με διέγραψαν γιατί δεν μπορώ να τους ακολουθήσω στις οβιδιακές μεταμορφώσεις τους


Ο κ. Σταυρογιάννης σε δήλωσή του αναφέρει τους λόγους που οδήγησαν στην διαγραφή του, σημειώνοντας πως απλά στη συνέντευξή του υπενθύμισε τα όσα υποστήριζε το κόμμα του από την εποχή του πρώτου Μνημονίου.

Με τις διαγραφές δεν λύνεις τα προβλήματα αξιοπιστίας, αναφέρει σε δήλωσή του ο διαγραφής βουλευτής από τη Ν.Δ. κ. Νίκος Σταυρογιάννης.

Η δήλωση του κ. Σταυρογιάννη έχει ως εξής: 

Με τις διαγραφές δεν λύνεις τα προβλήματα αξιοπιστίας και συνέπειας και κυρίως δεν αντιμετωπίζεις το σύνθετο και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα και τα τρομακτικά αδιέξοδα που βιώνει η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτά προσδιόρισα και επεσήμανα στη συνέντευξή μου, υπενθυμίζοντας όσα υποστηρίζαμε από την εποχή του πρώτου μνημονίου. Ότι τα μέτρα αυτά είναι άδικα, σκληρά και συγχρόνως αναποτελεσματικά και αποτυχημένα. Κάποιοι μέσα σε λίγους μήνες, το ξέχασαν και διαπραγματεύονται με τους εκπροσώπους των δανειστών μας περικοπές και μέτρα που ξέρουν πως θα χειροτερέψουν την κατάσταση και ότι δεν θα έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα. 
 
Δεσμευτήκαμε για επαναδιαπραγμάτευση σε πολιτικό επίπεδο, αποδεχόμενοι τους δημοσιονομικούς στόχους του προγράμματος, αλλά με άλλο μείγμα πολιτικής. Και είχαμε προτείνει συγκεκριμένα μέτρα (Ζάππειο 1,2). Όλα αυτά τα ξέχασαν και αποφάσισαν τη συνέχιση της ίδιας κοινωνικά άδικης και οικονομικά αποτυχημένης πολιτικής.
 
Με διέγραψαν γιατί δεν μπορώ να τους ακολουθήσω στις οβιδιακές μεταμορφώσεις τους. Ας είναι, όλοι κρινόμαστε και οι πολίτες απαιτούν συνέπεια λόγων και έργων από όλους μας, και όχι ψεύτικες υποσχέσεις προεκλογικά και άλλη πολιτική μετεκλογικά. Ειλικρινά εύχομαι να κάνω λάθος πολιτική εκτίμηση, αλλά η κοινωνία βράζει. Η αίσθηση της κοινωνικής αδικίας σε βάρος των ασθενέστερων, που επιτείνεται από τις αποκαλύψεις για τις ποικιλώνυμες λίστες και τη συνέχιση της προστασίας όλου του «συστήματος παρακμής», που ευθύνεται γιατί φτάσαμε ως εδώ, θα πυροδοτήσει την κοινωνική έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες για τη χώρα και την κοινωνία.
 
Αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν και να το προλάβουν, αλλάζοντας πολιτική, δίνοντας ελπίδα και προοπτική, λέγοντας όλη την αλήθεια στους πολίτες, επιμερίζοντας δίκαια τα βάρη αφού πρώτα πληρώσουν οι κλέφτες και οι επίορκοι.
 
Θα συνεχίσω να υποστηρίζω τις απόψεις και τις θέσεις μου υπηρετώντας με συνέπεια αρχές και αξίες που πιστεύω. Γι’ αυτό και καμιά απόφαση πειθαρχικού οργάνου δεν μπορεί να με διαγράψει πραγματικά και μάλιστα με άνωθεν εντολή από όσα υπηρέτησα αδιάλειπτα και με συνέπεια τόσα χρόνια.


12 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ Νικο μπραβο!!!!απο ενα απλο πολιτη..
    Να ξερετε οι καλοι δεν χανονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΦΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ;
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΚΑΛΛΙΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ...
    ΑΝΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΑΥΡΙΟ; ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ; ΜΑΚΡΗ;
    ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΗ ΣΕ ΛΙΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΟΙ...ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ... Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΧΕΙ "ΑΠΟΚΕΦΑΛΊΣΕΙ" ΚΆΘΕ ΑΞΙΌΛΟΓΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κ. Σταυρογιάννης έγινε το 1994 μέλος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Φθιώτιδας της ΝΔκαι μέχρι το 1996, διετέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας της, το διάστημα 1996-1998, ήταν υπεύθυνος Τύπου και από το 1998 μέχρι το 1999 πρόεδρός της.

      Το 2004, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Φθιώτιδας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και επανεξελέγη στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 και της 17ης Ιουνίου 2012.

      Κάποιοι "άλλοι", κάποιοι διάφοροι "αλεξιπτωτιστές" που και σε ποια πόστα υπηρέτησαν τη ΝΔ και κυρίως τη Φθιώτιδα;;;

      Διαγραφή
  4. Νίκο θα είσαι από τους λίγους που θα μπορούν να περιοδεύουν στη Φθιώτιδα και να κοιτάνε στα μάτια τον Φθιωτικό λαό. Οι άντρες που τιμούν το λόγο τους και τα παντελόνια τους δεν χάνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξιλαστήριο θύμα ήθελαν τον βουλευτή Φθιώτιδας Νίκο Σταυρογιάννη παρατρεχάμενοι του προεδρικού περιβάλλοντος στην Νέα Δημοκρατία.

    Οι δημοσιογραφικές δηλώσεις του βουλευτή Φθιώτιδας που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποτελούν και πολιτική θέση διατυπωμένη στη Βουλή η σε όργανα του κόμματος του, έχουν κινητοποιήσει όλους όσους έχουν προφανείς λόγους να «βγάλουν από τη μέση» τον ανερχόμενο πολιτικά νεοδημοκράτη πολιτικό.

    Είναι γνωστό ότι στις εκλογές του περασμένου Μαΐου ο κ. Σταυρογιάννης κατέλαβε την δεύτερη θέση στη Φθιώτιδα με σχετικά μικρή διαφορά από τον πρώτο σε σταυρούς βουλευτή και σημερινό α. υπουργό Χρ. Σταϊκούρα.

    Πολιτικοί κύκλοι μάλιστα υπενθυμίζουν ότι το βράδυ των εκλογών εκτυλίχτηκε ένα πραγματικό θρίλερ στη Φθιώτιδα αφού τα πρώτα αποτελέσματα έδιναν προβάδισμα στον κ. Σταυρογιάννη που ανατράπηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα υπέρ Σταϊκούρα.

    Με τη διαγραφή Σταυρογιάννη, ο κ. Σταϊκούρας παίρνει μια βαθιά ανάσα.

    Είναι τσεκαρισμένο πάντως ότι ορισμένοι κύκλοι που περιφέρονται στο πρωθυπουργικό περιβάλλον έδωσαν πραγματικό αγώνα να πείσουν τον κ. Σαμαρά να παραπέμψει άμεσα τον βουλευτή.

    [Πληροφορίες από τον lamiafm1]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α' που 'χασε το χοίρο του, όλο μουγκριές ακούει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος δεν είναι με το μέρος μας είναι εναντίον μας.
    (Πβ. Ματθ. ΙΒ'30)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ισως ο μοναδικος, στην Φθιωτιδα πολιτικος, που πραγματι φερθηκε σαν αληθινος ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νικολάκη άσε τον ηρωισμό, αν ηθέλε πράγματι να καταψηφίση τα μέτρα θα τα άφηνε να πάνε πρώτα στη Βουλή και μετά να μην τα ψηφίση αλλά επειδή έχει έρθει σε συμφωνία με τους αννεξάρτητους Έλληνες για να προσκομίσει το έκανε.Όλα για το συμφέρον πως θα βγεί ο κος Σταυρογιάννης Βουλεύτης στις επόμενες εκλογές,αλλά Νικολάκι ο ΝεοΔημοκράτης δεν ξεχνάει όταν τον εγκαταλείπουν στα δύσκολα και ειδικά όταν τον κοροιδεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ? ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ? ΚΑΙ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΟΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΩΤΟΝ: ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ "ΞΕΧΑΣΕ"; ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ;

      ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΑΦΟΥ Ο ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞ.ΕΛΛ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η "ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΤΟΥ;
      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΠΡΙΝ Ή ΕΣΤΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΈΡΧΕΣΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΣΠΩΣΕΤΕ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ; (ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ).

      ΤΡΙΤΟΝ: ΤΙ ΕΣΤΙ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ"; ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΈΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!! ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου