Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Από Αναγνώστη του Lokris News


Τι και αν ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι του Θεολόγου και ο σύλλογος προστασίας του περιβάλλοντος και ζητούσαν την επισκευή του δρόμου που κομμάτι του είχε γκρεμιστεί και καθιστούσε επικίνδυνη τη διάβαση των κατοίκων.


To LOKRIS+ με δύο αναρτήσεις του ενημέρωσε τους υπευθύνους του Δήμου Λοκρών, αν υποτεθεί ότι αυτοί δεν είχαν λάβει γνώση




Να σημειώσουμε ό δρόμος αυτός είναι από τη δεκαετία του 1960, είναι ασφαλτοστρωμένος οπότε θεωρείται δρόμος του δημοτικού δικτύου, εξυπηρετεί εκτός των παραθεριστών που έρχονται και τα Σαββατοκύριακα και μόνιμους κατοίκους της περιοχής, αλλά και αγρότες που τους κόβει διέλευση προς τα χωράφια τους.

Ο δρόμος αυτός έχει υποχωρήσει σχεδόν 8 μήνες από διαρροή σε σωλήνα ύδρευσης η οποία δεν επισκευάστηκε έγκαιρα από τα συνεργεία του Δήμου Λοκρών.

Μετά τα δημοσιεύματα η Δημαρχία με Fast Track διαδικασίες και  εφαρμόζοντας την πάγια επιτυχημένη κατά τα άλλα τακτική της ΜΑΣΑ – ΒΙΛΛΑ και ΚΛΑΡΙΝΑ έστειλε ένα φορτηγό και άδειασε μπάζα σε όλο το μήκος της οδού αποκόπτοντας κάθε διέλευση, και όπως καταλαβαίνετε το θέμα αποκατάστασης του οδοστρώματος τίθεται στο άγνωστο μέλλον, και μάλιστα όχι μόνο η σήμανση είναι ανεπαρκής αφού δεν υπάρχει φωτεινή σήμανση για τις νυκτερινές ώρες, αλλά προφανώς ο Δήμος και η Τεχνική Υπηρεσία υποπίπτουν στις διατάξεις του ποινικού κώδικα περί παρακώλησης συγκοινωνιών και ότι αυτές προβλέπουν.


Αφού περάσαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι με τα σκουπίδια στη παραλία του Θεολόγου να είναι στα όρια του κινδύνου της δημόσιας υγείας, που μέχρι και ο τηλεοπτικός σταθμός SKAI οργάνωσε ημερίδα καθαρισμού, να μας ξεβρομίσει, ο Δήμος άρχισε να αποστέλλει για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του επιστολές προς τα καταστήματα για την καταβολή του δημοτικού τέλους 2% για την αδιαφορία που επέδειξε να παραμείνει βρώμικος ο Θεολόγος όλο το καλοκαίρι, να έχει κοπεί η συγκοινωνία τουλάχιστον 300 κατοίκων και παραθεριστών ημερησίως προς την παραλία του Θεολόγου και αυτοί να κατευθύνονται προς τα καταστήματα της  παραλίας Λεκούνας (ξέρετε εκεί που είναι η γνωστή Βίλλα…) και της Βλυχάδας.

Από δημοσιεύματα βλέπουμε ότι ο Δήμος Λοκρών σήμερα έχει ρίξει όλο το ενδιαφέρον του στη διοργάνωση εκδηλώσεων φιλοξενίας  αντιπροσωπειών άλλων Ευρωπαϊκών πόλεων, μια και οι εκδηλώσεις των καλοκαιρινών κλαρίνων τελείωσαν.

Φυσικά δεν είναι οικονομικό το θέμα αποκατάστασης της κυκλοφορίας σε δημοτική οδό, αφού χρήματα για φιλοξενίες, γιορτές με κλαρίνα, για το Ωδείο Αταλάντης πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν.

17 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΜΠΑΖΑ; ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ; ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λιγες ημερες έχουμε φιλοξενίες και εκδηλώσεις να δείξουμε την Λοκρίδα και τους αρχοντες της, με τους ιθαγενείς θα ασχοληθουμε τώρα? Του χρόνου αν υπάρχετε φάτε υποσχέσεις απο τους υποψηφίους, εκλογές έρχονται και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΟΚΡΙΣ ΝΙΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν αρνηθήκαμε βήμα στη Δημοτική Αρχή, αλλά και σε κανέναν Δημοτικό Σύμβουλο. Απεναντίας καθημερινά επιδιώκουμε απαντήσεις από τους αιρετούς μας και το blog ήταν και παραμένει "Βημα για Όλους". Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν.

      Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν.

      Ποτέ δεν γίναμε δέκτες Δελτίων Τύπου ή Ανακοινώσεων του Δήμου, που να απαντούν σε θέματα που θέτουν οι δημότες δημόσια. Η Δημοτική Αρχή έχει πάγια θέση και τακτική να μην απαντά στους πολίτες δημόσια.

      Σίγουρα δεν θα περίμενε κανένας τον Δήμαρχο να κάθεται και να γράφει απαντήσεις σε blog. Είναι υπερβολικό.

      Σίγουρα όμως για τα θέματα αυτά θα μπορούσαν να απαντήσουν με ένα δελτίο τύπου ή μία ανακοίνωση οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι ή ο γραφείο τύπου του Δήμου. Το ότι δεν το κάνουν δεν είναι δική μας ευθύνη. Το ίδιο ισχύει για όλους τους αιρετούς.

      Η συνεργασία μας με τη Δημοτική Αρχή είναι πολύ καλή και η ενημέρωση για τις Εκδηλώσεις και τα Πολιτιστικά δρώμενα είναι επίσης πολύ καλή.

      Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα "φίμωσης" της Δημοτικής Αρχής. Η τακτική του να μην δίνουν απαντήσεις είναι καθαρά πολιτική επιλογή της ίδιας της Δημοτικής Αρχής.

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ? ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ? ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ... ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ

      Διαγραφή
  4. ΩΡΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ?
    ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΤΩΜΙΚΟΣ - ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΡΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, (καθαριότητα ΔΕΝ είναι να αδειάζεις μόνο τους κάδους απορριμάτων), ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ?
    ΤΟΣΑ ΓΙΑΤΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΞΥΛΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΡΦΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕ? ΑΝ ΤΡΥΠΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ? ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρωτηστε μηχανικούς, αν το αφήσετε έτσι το χειμώνα θα υποχωρήσει και άλλο, θα απαλλοτριώσετε το κτήμα για να κάνετε δρόμο? Διαδικασία τουλάχιστον 5 ετών
    Η περιμένετε να βρείτε βράχο με τη διάβρωση και τη κατολίσθηση? Πόσο θα μπέιτε στο κτήμα του ιδιώτη ? Φυσικά μετά πο δικαστήρια.
    Πιο εύκολα κάνετε αντιστηρίξεις και ποιο οικονομικά και αποκαθίσταται η ζημιά. Αν πιάσουν οι βροχές ο δρόμος αυτός τελείωσε ξεχάστε τον.
    Και κάτι ακόμη.
    Ο Δήμος ή η εταιρία που μαζεύει τα σκουπίδια έχει πλύνει ποτέ τους κάδους απορριμάτων?
    Μάλλον ποτέ. Μοιροίζουν απο χιλιόμετρα μακριά.
    Η υγιεινή επιβάλει και το πλύσιμο των κάδων.
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως ο κύριος LOKRIS NEWS το δήλωσε...Ο Δήμος τον ενημερώνει εγκαίρως και ανελλειπώς μόνο για Κλαρίνα και λοιπά πολιτιστικά.
    Αλήθεια αυτή τη φορά θα φιλοξενήσουμε του Ιταλούς στην Βίλλα?
    Είναι πολυ καλή ιδέα καθότι ο ιδιοκτήτης της ξέρει απο Ιταλία (βλέπε LOYPI PAOLO).
    Δεν ξέρετε ποιός είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μας πείτε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι εκ Μαλεσίνας ή κάποιος απο το Δήμο την άποψη σας? Θα φτιάξετε το δρόμο? Η θα ισχυριστείτε οτι δεν έχετε λεφτά? Γιατι λεφτά υπάρχουν μόνο για κλαρινοκαταστάσεις.
    Το τεράστιο τραπέζωμα στη παραλιακή ταβέρνα της Αρκίτσας μετά την λειτουργία του 15Αύγουστου το πληρώσατε ρεφενέ ή το χρεώσατε στο Δήμο? Τα παγωτά που φέρατε ποιός τα πλήρωσε ?
    Μιά ανακόνωση που να λέτε πως πληρώθηκε....25, 30 πόσοι ΄φαγανε εις υγείαν των κορόϊδων?
    Λίγες ημέρες μετά είχαμε άλλο τραπέζωμα μετά την γιορτή της Πίττας σε φημισμένη για τα κοψίδια της ταβέρνα που έβλεπες απο εκεί όλο το Θεολόγο
    Η Βίλλα για την φιλοξενία πως πληρώθηκε ελέγξατε τα τιμολόγια ?
    ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ.ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΠΙΤΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ποιοι αρπαζαν πιατακια ειναι γνωστό, ποιοι και πως παιρνουν τι δουλειες στο δημο ειναι γνωστό...Οπως ειναι γνωστό επίσης φίλε μου ποιοι ακριβως μπλέκονται στα σκάνδαλα και τις απάτες που διερευνά η Εισαγγελία και το ΣΔΟΕ.
      Τύποις αναφέρω το διερευνά...γιατί εχουν βρεί και απλά να ακούσουν τον αντίλογο για να προχωρήσουν σε κατασχεσεις λογαριασμων και ακινήτων.
      Εχεις ανάγκη τα 4 πιατακια πίττα γιατί η εποχή των μαιμου μεσιτών που ήξερες τελείωσε ανεπιστρεπτί

      Διαγραφή
    3. Δεν μας απάντησες ποιός πληρώνει τα τραπεζωματα ? Οι δημότες ? Γιατί τότε δεν μας παίρνεις δανεικά, αλλά αγύριστα.
      Παντως το σωστό, τίμιο και ηθικό είναι σε κάθε περίπτωση το τραπέζωμα ρεφενέ και αντε τα ποτά κερασμένα απο το Δήμο

      Διαγραφή
  8. Η Βίλλα είχε μέχρι τον έλεγχο (2011) 2 παροχές ΔΕΗ, με συνολικά δηλωθέντα τετραγωνικά ηλεκτροδοτούμενα 110.
    Βάσει αυτών ο Δήμος χρόνια τωρα εισέπρατε Δημοτικό Φόρο και Δημοτικά Τέλη. Και πληρώνη και το Χαράτσι.
    Ομως αποδείχθηκε ότι τα τετραγωνικά είναι 600 περίπου.
    Ζήτησε ο Δήμος για τα προηγούμενα χρόνια τα διαφυγόντα με δόλο Δ.Τ και Δ.Φ. ?
    Πληρώνει τώρα για 600 τμ ή για 110 τμ, του Δημοτικούς Φόρους, τα Δημοτικά Τέλη και το χαράτσι ?
    Η δημοτική σύμβουλος στην οικογένεια της οποίας ανήκει η Βίλλα τι έχει να δηλώσει?
    Ο άλλος δημοτικός σύμβουλος που διατηρεί ταβέρνα στην Βλυχάδα (εκεί που τραπεζώθηκαν οι αντιπροσωπείες το Μάιο...) πέρυσι πήγε αυτόφωρο γιατί επέκτεινε παράνομα την ταβέρνα του και είχε και εντολή παύσης εργασιών. Πως την τελείωσε την ταβέρνα?
    Πόσα καταστήματα είναι νόμιμα στη Βλυχάδα και τη Λεκούνα ? τι τετραγωνικά έχουν δηλωμένα στη ΔΕΗ και τι ηλεκτροδοτούν ?
    Υπάρχει Πολεοδομία στο Δήμο?
    Υπάρχει δημοτικός σύμβουλος που έχει έναν ολόκληρο όροφο παράνομο?
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από αυτό τον δρόμο που επικαλείσθε άντε το καλοκαίρι να περνάνε καμμιά 20 αρια αυτοκίνητα

    το μήνα και το χειμώνα 2-3 τον μήνα.
    το όλο θέμα το ανακινούν 5 άνθρωποι που στο περιβαλλοντολογικό σύλλογο και θέλουν να μην κάνουν κύκλο για να πηγαίνουν σπίτι τους που ο δρόμος είναι 15 μετρά από του ΟΣΜΑΕΣ .
    Αυτός ο δρόμος πάντα ήταν χωματόδρομος και πότε ασφαλτοστρωμένος και τον χειμώνα αυτός που είχε τις ελιές το όργωνε.
    αυτά για αυτούς που θέλουν να γίνουν........μετανάστες.

    Τα λέω αυτά διότι λόγω της θέσεως που έχω ξέρω τι γίνεται στις δημοτικές κοινότητες .
    πήγαινε να δεις στο Μαρτίνο ας πούμε .
    όλοι οι κάδοι είναι βρώμικοι ξηλώσανε τον δρόμο που υπήρχε για Λάρυμνα και όλα τα φορτηγά περνούν από το χωρίο (50 τόννων πηγαίνουν μετάλλευμα στην ΛΑΡΚΟ)
    το χαντάκι που έχουν πηγαίνοντας προς το καλλίτερο σημείο του χωριού τους -έτσι επικαλούνται -είναι γεμάτο σκατόνερα ,και η δικαιολογία τους είναι ότι γεμίζει ο βόθρος και δεν έχουν χρήματα να το αδειάσουν.
    Αν πας στο χωριό βράδυ πρέπει να φοράς γαλότσες γιατί τα νερά από τα πλυντήρια χύνονται στον δρόμο .(για να μην γεμίσει ο βόθρος)
    προνομιακά είναι τα σπίτια που ει ναι στην άκρη του χωριού αυτά δεν χουν καθόλου βόθρο χύνουν απευθείας έξω τα νερά κόβουν τα γύρω δέντρα μπαζώνουν και οικειοποιούνται οτιδήποτε είναι κοντά στο σπίτι τους.

    Και το καλύτερο για το τέλος ο εκλεγμένος με την παράταξη του Δημάρχου επειδή τον ενοχλούσε ο κάδος απορριμάτων μπροστά στο μαγαζί του γιου του οντάς εξουσία πήρε τον κάδο και τον πέταξε στο ρέμα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελεος τι λες? Καονικη ασφαλτος ηταν σε ολο το μηκος της οδου, ντροπη που λες οτι ειναι χωματοδρομος. Προσπαθεις να κρυφτεις με ψεματα για την αδιαφορια του δημου. Δεν ειμαστε αμερικανακια και ιθαγενεις να μας λες δικαιολογιες. Να μπει το ΣΔΟΕ και στο δημο. Ελεος επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμερικανακια ιθαγενεις ΣΔΟΕ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΜΑΡΞ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗς ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ EΝΤΑΞΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΟΦΗΘΗΚΑΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΚΟΛΦ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ

      Διαγραφή
    2. Βλέπω έχεις επιχειρήματα. Το να βγαίνει κάποιος ανώνυμα και να καταγγελει τα κακώς κείμενα πάει και έρχεται, το να κρύβεται και ο καγιενακιας δημοτικός σύμβουλος αστα να πάνε. Πάντως φίλε μου η μασα καλά κρατεί. Άντε στα επόμενα κλαρινα να κατσεις πάλι στο 1ο τραπέζι και να κοιτάς γύρω καμαρωτος...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου