Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Δημιουργία νέου δήμου σκέφτονται οι πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι Οπουντίων και Μαλεσίνας


Ηλθε τελικά στους Δήμους έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών με σκοπό να απαντήσουν γιά τυχόν προτάσεις-αλλαγές επάνω σε στρεβλώσεις του Καλλικράτη σε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ-ΘΕΣΜΙΚΑ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ θέματα, μέχρι 15\9\2012.

 

Βάση αυτού του  εγγράφου  έγιναν χθές διαβουλεύσεις  στο Μαρτίνο από τους πρώην   Καποδιστριακούς  Δήμους  Οπουντίων και Μαλεσίνας και αποφάσισαν.

 

Να ζητήσουν την δημιουργία νέου δήμου σκέφτονται   οι πρώην Καποδιστριακοί  Δήμοι Οπουντίων  και Μαλεσίνας με βάση τις αποφάσεις της πλειονότητας των πολιτών  των πρώην Καποδιστριακών δήμων της περιοχής, Μαρτίνου-Μαλεσίνας 


Χαρακτηριστικά στην απόφαση που πάρθηκε από την μάζωξη στο  Μαρτίνο αναφέρεται ότι κατά τον σχεδιασμό του "Καλλικράτη" δεν λήφθηκε υπόψη η ιδιαίτερη οικονομική και παραγωγική βάση του κάθε Καποδιστριακού δήμου, η ιδιαίτερη  αναπτυξιακή χροιά και ο αναπτυξιακός δυναμισμός και προσανατολισμός, η γεωμορφολογία του, οι αποστάσεις, η υπάρχουσα υποδομή του αλλά και οι ελλείψεις αυτής.

Αντί αυτών δημιουργήθηκαν υπερμεγέθεις, χαοτικοί, αντιπαραγωγικοί, ετερόκλητοι και δυσλειτουργικοί δήμοι.

Ο σχεδιασμός υπαγορεύθηκε από μικροπολιτικές – κομματικές σκοπιμότητες τοπικού χαρακτήρα και δεν λήφθηκαν υπόψη οι απόψεις των τοπικών κοινωνιών.

Η όποια διαβούλευση έγινε, ήταν εξόφθαλμα προσχηματική και δεν αποτέλεσε παράγοντα τελικής απόφασης.

Η αμείλικτη καθημερινότητα, η ταλαιπωρία των δημοτών, η συρρίκνωση ή κατάργηση των πάση φύσεως υπηρεσιών, η διοικητική γραφειοκρατική σύγχυση υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων, η οικονομική κρίση και η μείωση των πηγών χρηματοδοτήσεων αποτελούν την σημερινή πραγματικότητα.
Με γνώμονα το πραγματικό συμφέρον της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών προτείνουν την δημιουργία νέου δήμου.
 
Ο δήμος αυτός,  θα είναι ευέλικτος, λειτουργικός, βιώσιμος και με άξονα την Δημοτική Ενότητα Μαρτίνου  Μαλεσίνας  έχει όλες τις προϋποθέσεις και τις κοινές αναφορές, οικονομικές – παραγωγικές, πληθυσμιακές, κοινωνικές, πολιτισμικές, θρησκευτικές, αναπτυξιακές δυνατότητες, υποδομές, ιστορικές, χωροταξική και γεωγραφική συνέχεια και ομοιογένεια, μικρές χιλιομετρικές αποστάσεις, αλματωδώς αναπτυσσόμενη ενιαία παραλιακή – τουριστική ζώνη.

Θέτουν τις προτάσεις αυτές υπόψη  των όμορων Δημοτικών Ενοτήτων και όλων των φορέων και πολιτών προκειμένου να διαμορφωθεί η πραγματική βέλτιστη πρόταση και λύση για την περιοχή. Σημειώνουν πως δεν πρέπει να ευνοηθούν τοπικοί ή μικροπολιτικοί ανταγωνισμοί, ούτε η όποια νέα πρόταση θέτει χαρακώματα. Αντίθετα η εύρυθμη λειτουργία, η ορθότητα επιλογών και σχεδιασμών, η ικανοποίηση των αναγκών των δημοτών, η ορθολογική επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας, υποδομών και ανάπτυξης θέτουν ορθές βάσεις και ευνοούν την συνεργασία.


sigouratzis

40 σχόλια:

  1. Ηλθε τελικά στους Δήμους έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών με σκοπό να απαντήσουν γιά τυχόν προτάσεις-αλλαγές επάνω σε στρεβλώσεις του Καλλικράτη σε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ-ΘΕΣΜΙΚΑ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ θέματα, μέχρι 15\9\2012.

    Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ; ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ; Ή ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΖΕΛΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ; ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΟ ΖΕΛΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΝΕΙΚΕΙ.

      Διαγραφή
  2. ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΚΡΟΙ... ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ, ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ "ΣΟΒΑΡΗ" ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΖΩΞΗ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΡΕΦΑΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ή ΔΗΜΟΤΩΝ). ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ;
      Ο ΣΙΓΟΥΡΑΤΖΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ "ΕΠΕΙΣΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΦΑΣΗ;
      ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, Ή ΑΞΙΑ ΛΑΝΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΨΙΜΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ. ΕΛΑΤΕ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

      Διαγραφή
  3. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ ΩΡΑ ΚΑΛΗ... ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΒΑΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ... ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NA EXOYN ΨΗΦΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ!!! VIRUS LOKROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Ο ΔΗΜΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ (ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ) ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ (ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ).

      Διαγραφή
    2. Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ". ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ.

      Διαγραφή
  5. ΠΟΙΟΙ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟ? ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.....ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΙΝΑΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΝΩ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ. Ε, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΥΓΕΝΙΑ" ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  8. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ.
    ΦΙΛΟΙ ΜΑΛΕΣΙΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΝΑΙΟΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΟΜΩΣ. ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ!

      Διαγραφή
    2. ΑΜΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ(ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ)ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ.......

      Διαγραφή
    4. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΠΗΡΕ, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ. (ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ). ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
    5. '''ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.''''
      ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ 20€ ΒΕΖΙΝΗ ΕΒΑΖΑ ΠΡΙΝ 20€ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

      Διαγραφή
    6. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ... ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ "ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ" ΑΥΤΑ ΤΑ 500.000 ΕΥΡΩ -ΠΑΚΕΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ- ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ... ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΠΔΟΥ... ΟΧΙ, ΠΕΣ ΜΑΣ... ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ...

      Διαγραφή
    7. ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ -ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΕ- ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΈΝΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ, ΑΠΌ ΤΟΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟ, ΔΕΝ ΠΗΡΑ...
      "ΤΑ ΠΗΡΕ! ΤΑ ΠΗΡΕ!" ...ΝΑΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ... ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;;;
      ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;
      ...ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ... ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ...

      Διαγραφή
    8. ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ... ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ...
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ "ΔΙΑΦΟΡΑ" ΑΠΟ ΚΟΛΛΑΟΥΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ, ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ - ΕΚΕΙΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
      ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...

      Διαγραφή
  9. ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑ ΤΙ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ??? ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΤΙΑ ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΑ ΠΑΡΤΥ; Α, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ Δ.Δ.

      Διαγραφή
  11. Να ανεξαρτητοποιηθουμε απο Αταλαντη για να μπορουμε λειτουργικα να βαδιζουμε καλυτερα ... Ετσι οπως παμε τωρα δεν υπαρχει αναπτυξη , ουτε επικοινωνια. Να αποφασιζουμε σε πιο μικρες κοινοτητες ανθρωπων και στο εξης να ερχομαστε σε επαφη με μεγαλυτερους δημους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣ ΦΥΓΟΥΝΕ ΚΑΙ Η ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΟΣ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΙΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΩΜΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω η Αταλαντη και οι Λιβανατες μονο εσοδα αρε κακομοιρη με τα τσαρουχια κοιμασαι

      Διαγραφή
    2. Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΟΧΙ... ΔΕΝ ΕΙΧΕ...

      Διαγραφή
  13. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ.
    ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΙΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΛΙΒΑΝΑΤΑ;
    ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ... ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΙΟΥ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ... ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΩΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΝΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ. ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ.

      Διαγραφή
  14. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΣΟΙ ΣΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΝΕΟΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ Ή ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ.
    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  15. ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΡΔΑ ΑΝΟΗΤΩΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ Ο ΄΄ΚΑΦΕΝΕΣ΄΄ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΗΝ ΛΑΡΥΜΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΡΤΙΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΕΣΙΝΑΙΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εκκωφαντική η σιωπή της Δημοτικής Αρχής για τα στάσιμα προβλήματα του Δήμου, αλλά και για όσα διαδραματίζονται στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σύνθημα μας είναι ένα....Μάσα, Βίλλα και Κλαρίνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ. ΤΙΣ ΠΕΛΕΚΙΣΑΝ ΟΛΕΣ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου