Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Περιοδεία σε Φθιώτιδα και Βοιωτία ο Πάνος Καμένος το Σαββατοκύριακο

Στην Λαμία θα βρεθεί αύριο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και στην Λιβαδειά μεθαύριο Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παναγιώτης Καμμένοςστο πλαίσιο περιοδείας του σε Φθιώτιδα και Βοιωτία. 

Σύμφωνα με την λιτή σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Φθιώτιδας, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, θα περιοδεύσει το Σάββατο 15.09.2012 στο Ν. Φθιώτιδας και την Κυριακή 16.09.2012 στο Ν. Βοιωτίας.


Σύμφωνα με τις ειδησεογραφικές πληροφορίες ο κ. Καμμένος συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη του κόμματός του θα έχει συναντήσεις με τους εργαζόμενους και την διοίκηση της ΛΑΡΚΟ στην Λάρυμνα, ενώ στην Λαμία θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των Επιμελητηρίων όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα των παραγωγικών τάξεων.  Επαφές θα έχει και με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικόλαο, καθώς και με τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θωμά Στάικο. 

Κατά την παραμονή του στη Λαμία θα πραγματοποιηθεί και κομματική σύσκεψη για να αναλυθούν εσωτερικά θέματα του κόμματος και η πολιτική επικαιρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου