Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Στήριξη οικογενειών με 100 δέματα ειδών πρώτης ανάγκης


Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ με ευαισθησία και ευθύνη προς τους οικονομικά   αδύναμους   πολίτες  με το  ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  και σε συνεργασία με το   ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  (Πρόνοιας ) και με τα κατά τόπους προγράμματα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου διένειμε περίπου 100 δέματα με είδη πρώτης ανάγκης σε άτομα και οικογένειες του Δήμου Λοκρών με σκοπό τη στήριξη τους,  όχι μόνο τις εορταστικές ημέρες.
       
Τα είδη βασικής ανάγκης διανεμήθηκαν  ήδη κατ οίκον από τους εργαζόμενους των προγραμμάτων βοήθεια στο σπίτι, όλων των περιοχών του Δήμου.  
       
Στόχος του  Δήμου  είναι να στηρίξει με τέτοιες επανα-λαμβανόμενες κοινωνικές δράσεις το εισόδημα  των δημοτών που αντιμετωπίζουν τις ιδιαιτέρα δύσκολες συνθήκες καθώς και κοινωνικό-οικονομικά προβλήματα.
      

Η αξιολόγηση ατόμων και οικογενειών του πληθυσμού συνεχίζεται και η κοινωνική χαρτογράφηση επιδέχεται επανεκτιμήσεις.
  
Ο Δήμος  Λοκρών δίνοντας προτεραιότητα στο ανθρωποκεντρικό του πρόσωπο θα συνεχίσει με δράσεις υποστήριξης των ανθρώπων που βρίσκονται για διαφόρους λόγους αντιμέτωποι με πολλαπλά προβλήματα των ανθρώπων που  για διάφορους λόγους βρίσκονται  αντιμέτωποι με πολλαπλά προβλήματα.  

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΙΜΗΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου