Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Δήλωση Κωνσταντίνου Μιχαλίτση, Συντονιστή Κινήματος Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Στερεά Ελλάδα, για τις 100 ημέρες τροϊκανής Κυβέρνησης

Σε λίγες μέρες, συμπληρώνουμε σχεδόν 100 ημέρες υποκρισίας. 

Η πρόθυμη τροικανή συγκυβέρνηση, οι διαχρονικά υπεύθυνοι της κατάρρευσης της χώρας, της κατεδάφισης του κοινωνικού κράτους, της υποθήκευσης της εθνικής περιουσίας, της ταπείνωσης της αξιοπρέπειας των συμπολιτών μας, αυτοί που γονάτισαν εμπόρους και επαγγελματίες, αυτοί που καταδίκασαν εργαζόμενους και συνταξιούχους σε εξαθλίωση, προσπαθούν ο ένας, μια με απειλές «… δεν θα πάρουμε τη δόση, θα μας πετάξουν έξω … » και μια με δηλώσεις στήριξης από τους υπαλλήλους της ΕΕ, ο άλλος με μισόλογα ότι «… διατηρεί επιφυλάξεις για τα σκληρά μέτρα αλλά δεν μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση …», ο τρίτος αντιπροτείνοντας ισοδύναμα μέτρα μέσα από υποκριτικές συσκέψεις όταν όλα είναι συμφωνημένα, προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της τρόικας υλοποιώντας πιστά αυτά που προεκλογικά απέκρυπταν. 

Υπόσχονταν περικοπές δημόσιων δαπανών 3,5 δις και επιβάλλουν 11,7 δις με μειώσεις αποδοχών και συντάξεων αντί της προεκλογικής δέσμευσης για αύξηση χαμηλών συντάξεων, πολυτεκνικών επιδομάτων, ειδικών μισθολογίων. Υπόσχονταν κατάργηση του ΕΤΑΚ και αντικατάσταση με νέο πιο δίκαιο και υποφερτό για όλους και αντί αυτού συνεχίζουν την είσπραξη και σχεδιάζουν τη φορολόγηση της ιδιοκατοίκησης μέχρι και των πηγαδιών!!! Υπόσχονταν μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, λένε «…δεν μπορούμε τώρα…».  


Μιλούν για νέο φορολογικό πλαίσιο που όμως μετακυλύετε σε βάθος 4ετιας όταν η εισφοροδιαφυγή των διαπλεκόμενων συνεχίζεται και υπόλοιποι συνωστίζονται στις ΔΟΥ για ρύθμιση. Υπόσχονταν επαναδιαπραγμάτευση, το γύρισαν σε επιμήκυνση και τελικά βλέπουμε να εφαρμόζονται οι απαιτήσεις και οι υποδείξεις των εκπροσώπων των πιστωτών. 

Για πάνω από 30 χρόνια ,οι ίδιοι και οι ίδιοι εξαπατούν προεκλογικά με προγράμματα 100 ημερών ή 18+ σημείων και την επομένη μέρα κάνουν στροφή 180 μοιρών, προφασίζονται γεγονότα που δεν τα ήξεραν και συγκυρίες που δεν επιτρέπουν αλλαγές στην ήδη εφαρμοσμένη πολιτική και συνεχίζουν να κερδίζουν πολιτικό χρόνο για τις θέσεις τους σε βάρος της οικονομίας. 
   
Η μόνη απάντηση βρίσκεται στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στην καταγγελία του μνημονίου την αντικατάσταση του από ένα εθνικό σχέδιο δράσης, την Εθνική Αντιπρόταση, με αξιοποίηση των φυσικών πόρων της χώρας και την ανάδειξη της αξίας της γεωπολιτικής της θέσης. 

 Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης 
 Συντονιστής Κινήματος Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Στερεά Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου