Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ο Αγαπούλας της ΛΑΡΚΟ και το brainwash της κυβέρνησης...


Εδώ και λίγες  μέρες διαβάζουμε πλήθος δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ που αφορούν τη Λάρκο

 

Όλα τα δημοσιεύματα κοινό παρονομαστή έχουν την«κακοδιαχείριση» ...της Λάρκο...   ...τις υπέρογκες αμοιβές των εργαζόμενων (μελλοντικός μελλοθάνατων) και ότι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί ο άρρωστος νους αυτών  που επιβουλεύονται τη μοναδική ίσως    κερδοφόρα επιχείριση στην Ελλάδα και μια από της λιγοστές στο κόσμο.
Η Λάρκο μάλιστα δεν είναι μόνο κερδοφόρα  επιχείριση άλλα και στρατηγικής σημασίας αφού παράγει νικέλιο. Το νικέλιο χρησιμοποιείται πλέον των άλλων σε στρατιωτικές εφαρμογές.
Ο ιδρυτής της Λάρκο και ευεργέτης Πρόδρομος Μποδοσάκης Αθανασιάδης κατάφερε να διαδώσει τη φήμη της Λάρκο στα πέρατα της γης. Σήμερα οι κάθε λογής πολίτικοι σωτήρες μας αναζητούν τον Αγαπούλα επενδυτή που μετά τον Πι ου - Πι ου θα του δωρίσουν το καλό κομμάτι της Λάρκο δηλαδή, τους πελάτες, τα κέρδη, τις καταθέσεις, την περιουσία, ενώ τις υποχρεώσεις προς τους προμηθευτές θα τις πληρώσουν οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί σε πολλές – πολλές δόσεις...
 
Και φυσικά οι εργαζόμενοι της Λάρκο θα βρεθούν στα χέρια του Αγαπούλα επενδυτή με νέες τριτοκοσμικές συμβάσεις εργασίας και μισθούς Βουλγαρίας. Από εδώ και πέρα καλό είναι να παρακολουθήσουμε όλοι τη πλύση εγκέφαλου (brainwash) που επιχειρεί η κυβερνητική τρόικα μέσω των ΜΜΕ ώστε να πετύχει με τη συναίνεση των Ελλήνων το ξεπούλημα της Λάρκο.



larkikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου