Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. και τις οφειλές των ιχθυοτροφικών μονάδων


Στις 30.7.2012 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λοκρών και συζήτησε τις οφειλές των ιχθυοτροφικών μονάδων, όπως με την από 23.7.2012 επιστολή της είχε ζητήσει η Λαϊκή Συσπείρωση.

Στο ζήτημα αυτό εισηγητικά η Λαϊκή Συσπείρωση ανέφερε ότι οι παρακάτω ιχθυοτροφικές μονάδες:

- ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΛΑΒΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
- ΓΚΛΑΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ
- ΓΛΑΥΚΗ Α.Ε
- ΔΕΛΟΥΓΑ Α.Ε
- ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
- ΖΕΡΒΑΣ-ΚΥΡΙΑΖΗΣ Α.Ε.Γ.Ε
- ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΥΔΑΤ. ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΕΚΜΑ Α.Ε
- ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΑΛΚΥΩΝ Ε.Π.Ε
- ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
- ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ε.Π.Ε
- ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.Ε
- ΛΙΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Ε.Π.Ε
- ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Ε
- ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Γ&Π ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ
- ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΙΚΗ ΕΛΛΑΣ

Χρωστάνε παραβατικά στο δήμο μέχρι 30.6.2012 από μισθώματα θαλάσσιων εκτάσεων-τέλη τρέχοντος έτους και παρελθόντων χρήσεων 140.000€ και άνω τα οποία με τις προσαυξήσεις σχεδόν διπλασιάζονται. 


Οι ιδιοκτήτες αυτών των μονάδων στους οποίες παραχωρήθηκαν θαλάσσιες και δασικές εκτάσεις, που επιδοτήθηκαν για την κατασκευή των μονάδων, που ορισμένοι παρανομούν παραβιάζοντας τις Α.Ε.Π.Ο (Αποφάσεις Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων), που κάποιοι μειώνουν τους μισθούς των εργαζομένων και κάποιοι άλλοι χρωστάνε σε αρκετούς εργαζομένους μισθούς έξι, οκτώ, δέκα μηνών και άνω προκαλούν το λαό, γράφουν το Δήμο στα παλιά τους παπούτσια, αφού δεν πληρώνουν έγκαιρα τα ανάλογα μισθώματα για να αυγαταίνουν τα υπερκέρδη τους. 

Αρκετά με αυτή την κατάσταση. Η Λαϊκή Συσπείρωση θεωρεί ότι όπως τα λαϊκά στρώματα καταβάλουν από το υστέρημα τους τέλη, φόρους κλπ. προς το Δήμο, πρέπει και οι προαναφερόμενες επιχειρήσεις να εξοφλήσουν τις οφειλές από τα υπερκέρδη τους, έστω και με τη ρύθμιση που προβλέπει ο νόμος, εφόσον τη δικαιούνται.

Αν αυτό δε γίνει έγκαιρα εμείς προτείνουμε:

- Μαζί με τη φορολογική ενημερότητα να ασκηθεί και δημοτική ενημερότητα, ώστε να υποχρεωθούν τα τακτοποιήσουν τα οφειλόμενα.

- Να ζητήσουμε, να προβούν σε έλεγχο οι αρμόδιες υπηρεσίες για τυχόν παρανομίες, που έχουν σχέση με την παραβίαση των Α.Ε.Π.Ο, τοποθέτηση περισσότερων ιχθυοκλωβών κλπ. Εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν, να προβούμε σε μυνητήριες διώξεις, με δεδομένο ότι υπάρχει θετικό δεδικασμένο, αφού το Β’ Τριμελές πλημμελειοδικείο καταδίκασε εκπροσώπους επιχειρήσεων ιχθυοκαλλιεργειών για παρανομίες στην περιοχή Πόρου.

- Να μελετήσουμε και να ζητήσουμε την αύξηση του ποσού της θαλάσσιας στρεμματικής ενοικίασης.

- Να προβούμε και σε άλλες πιο δυναμικές ενέργειες αν χρειαστεί.

Επί της εισήγησης αυτής, απάντησε ο Δήμαρχος εκ μέρους της πλειοψηφούσας παράταξης του Δ.Σ, λέγοντας πως θα κάνει ότι προβλέπει ο νόμος για να τακτοποιηθεί το ζήτημα. Εξέφρασε όμως απορία, για την ανάδειξη του ζητήματος από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Επί της απορίας του Δημάρχου ανταπαντώντας η Λαϊκή Συσπείρωση επεσήμανε ότι:

Για τα ευκολονόητα η απορία του Δήμαρχου δεν ευσταθεί.

Εμείς αναδείξαμε ένα σημαντικό ζήτημα για να ενημερωθεί ο λαός, ώστε να ασκήσει και ο ίδιος πιέσεις για την επίλυσή του.

Η ανάδειξη του ζητήματος δεν έχει χαρακτήρα σπέκουλας αλλά είναι ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ προς το Δήμο για να υποχρεώσει τις μονάδες ιχθυοκαλλιεργειών να τακτοποιήσουν τις οφειλές.

Αυτό είναι ατού για την πλειοψηφία του Δ.Σ και πρέπει να το εκμεταλλευθεί.
  

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΡΟΥΣΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΝΥΔΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

19 σχόλια:

  1. Χρωστάνε παραβατικά στο δήμο μέχρι 30.6.2012 από μισθώματα θαλάσσιων εκτάσεων-τέλη τρέχοντος έτους και παρελθόντων χρήσεων 140.000€ και άνω τα οποία με τις προσαυξήσεις σχεδόν διπλασιάζονται.

    Και η μόνη απορία επί του θέματος του κ. Λιόλιου ήταν το γιατί ανέδειξε το θέμα η μειοψηφία;

    Άλλες απορίες δεν είχε; όπως γιατί εκκρεμούν αυτές οι οφειλές προς το δήμο; γιατί δεν έχει διεκδικίσει αυτά τα χρήματα ο δήμος μήπως;

    Μάλλον όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συνήθης απάντηση κλισέ και πάντα κατόπιν εορτής "θα κάνει ότι προβλέπει ο νόμος"... Ευτυχώς που του το θυμίσατε και θα δράσει άμεσα τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ? ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ, ΝΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ". ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΣΣΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ;

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ.

    Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

    Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΕΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ (ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΡΟΥΣΣΗ - ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ). ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ -ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ- ΠΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΙΓΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...

    ...ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακαθάριστο Λοκρικό Προϊόν


    Το ακαθάριστο Λοκρικό προϊόν (ή ΑΛΠ) είναι το σύνολο όλων των προϊόντων και αγαθών που παράγει η Λοκρική οικονομία.
    Με άλλα λόγια είναι η συνολική αξία όλων των τελικών αγαθών (υλικών και άυλων ) που παράχθηκαν εντός του Λοκρικού εδάφους .
    Οι συνιστώσες του Α.Λ.Π
    Σύμφωνα λοιπόν και με την απογραφή του 2011 στο Δήμο Λοκρών τα χωριά Λάρυμνα Μαλεσίνα Μαρτίνο είναι οι συνιστώσες που αποτελούν το 70% του Α.Λ.Π.
    Συμπερασματικά λοιπόν (αν θέλετε περισσότερη ανάλυση θα την έχετε) τα κέντρα εξουσίας πρέπει να είναι αυτά τα χωριά τα οποία παράγουν τα προϊόντα και αγαθά της Λοκρικής κοινωνίας .
    Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι ο επόμενος Δήμαρχος θα είναι από αυτά τα 3 χωριά .


    Υγ Είναι μια πρόταση που στην Μαλεσίνα και στην Λάρυμνα έχει μεγάλη απήχηση .
    Τελευταία διόρθωση: 3 Ημέρες 3 Ώρες πριν από LOKROS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΝΟΒΑΣ 'Η ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ;

      Διαγραφή
    2. Ένας είναι για την υλοποίηση τέτοιων στόχων όνομα αυτού
      Α.Κ.ΚΟΥΡΟΣ

      Διαγραφή
  8. ΛΑΘΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΟΥΤΕ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΦΤΟΥΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ... ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;
      (ΩΡΑΙΟ, ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ...)

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΙΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ; ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΝΟΒΑ;
      ΛΟΙΠΟΝ; ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ, ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ;

      Διαγραφή
  9. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ:

    ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΝΔ. ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΑΡΡΑ ΧΩΡΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.

    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ) ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΙΘΑΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΙ: ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ: ΟΠΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΕΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΝΟΒΑΣ? ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ

      Διαγραφή
  10. ΜΑΜΑΝΔΡΑΣ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ

      Διαγραφή
  11. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ή ΟΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ; ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΓΚΕΣ ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΒΑΛΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ
    ΜΕ Υ Ψ Η Λ Ε Σ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΝ "ΕΞΑΡΧΑΙΟ", ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΠΟΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ;(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ..ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ!). ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ..."ΧΟΝΤΡΕΣ"(Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ)!!!!! ΑΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου