Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Δήλωση για την ΑΤΕ του Κ.Μιχαλίτση - Υπεύθυνου Συντονιστή του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Στερεά Ελλάδα


Η Κοινωνική πολιτική εφαρμόζεται και γίνεται πράξη μέσω Δημόσιων Φορέων και Οργανισμών. 

Ξεπουλώντας την Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στερείς τη δυνατότητα του Έλληνα Πολίτη να ευεργετηθεί από τα  πλεονεκτήματα του ανταγωνισμού των τραπεζών σε προϊόντα όπως αυτά των χαμηλών επιτοκίων δανεισμού αλλά και άλλων τραπεζικών προϊόντων, αφού οι ιδιωτικές τράπεζες συντεχνιακά και μονοπωλιακά πλέον θα ρυθμίζουν την αγορά.

Η πολιτική που ακολουθεί η μνημονική κυβέρνηση Σαμαρά οδηγεί πλέον ξεκάθαρα την Ελλάδα και τους πολίτες της στην οικονομική, αρχικά, υποδούλωση της και στη συνέχεια με «με δεδομένο ότι στην ΑΤΕ είναι υποθηκευμένο το 70% της αγροτικής γης», δημιουργείται αναστάτωση και ανασφάλεια τόσο στον αγροτικό κόσμο της χώρας όσο και εύλογα ερωτήματα για εδαφική υποδούλωση.


Πόσο αξιόπιστος είναι ο πολιτικός λόγος του κ. Σαμαρά και των στελεχών του όταν εμφανίζονταν στα προεκλογικά πάνελ με δηλώσεις περί διάσωσης της ΑΤΕ;

Πόσο σοβαρά πρέπει να πάρουμε την πολιτική που ακολουθεί, τη στιγμή που και οι συνοδοιπόροι του στο μνημόνιο αρχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα και περί ευθυνών του πρωθυπουργού για την εφαρμογή της πολιτικής του ;

Σε κάθε περίπτωση βασική θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι η δημιουργία ενός δημοσίου πυλώνα στον οποίο θα ανήκει και η ΑΤΕ προκειμένου να υπάρξει ένα σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης της χώρας, όπως ισχύει σε όλα τα κράτη της ΕΕ.

Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης
Συντονιστής Κινήματος Ανεξάρτητων Ελλήνων Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου