Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΜΑΚΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Στα πλαίσια της προσπάθειας για όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Φθιώτιδας, η νεοεκλεγείσα βουλευτής Ελένη Μακρή-Θεοδώρου έχει συνεχείς συναντήσεις και συζητήσεις με φορείς του Νομού.
  
Την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας με τους εκπροσώπους της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας και είχε προγραμματισμένη συνάντηση με εκπροσώπους σωματείων του ιδιωτικού τομέα.
   
Στις παραπάνω συναντήσεις έγινε σαφές από τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι δεν υπάρχουν πλέον άλλα όρια αντοχής από την πλευρά τους ενώ ετέθησαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε κλάδος ξεχωριστά.


Η συνεχής φορολόγηση και η εργασιακή ανασφάλεια βρίσκονται στην κορυφή της αντζέντας ενώ στις συζητήσεις τέθηκαν και γενικότερα θέματα όπως η ανεργία, η φτώχεια και η εγκληματικότητα που συνθέτουν πλέον ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ελληνική πραγματικότητα. Η βουλευτής έγινε δέκτης της μεγάλης ανησυχίας που αισθάνονται οι εργαζόμενοι της Αγροτικής Τράπεζας ενώ έντονος είναι και ο προβληματισμός όσον αφορά στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των εργαζομένων αλλά και των οικογενειών τους.

Με δεδομένη την κατανόηση των προβλημάτων αλλά και το δίκαιο των αιτημάτων των φορέων η κυρία Μακρή κατέθεσε την αδιαπραγμάτευτη θέση της ότι δεν πρέπει να γίνονται πλέον οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, για κανένα λόγο δεν πρέπει να υπάρξει περεταίρω μείωση στους χαμηλόμισθους και στους χαμηλοσυνταξιούχους και δήλωσε την επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθεί το περί δικαίω αίσθημα με την δίκαια κατανομή των βαρών μέσω ενός ΔΙΚΑΙΟΥ φορολογικού συστήματος. Έθεσε τον εαυτό της στην υπηρεσία των πολιτών και τόνισε για μία ακόμη φορά ότι η δυσμενής οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας χρειάζεται ομοψυχία (κοινωνική και πολιτική) η οποία όμως για να υπάρξει είναι απαραίτητο να λειτουργούν οι θεσμοί προς το συμφέρον των αδυνάτων και των ασθενέστερων κοινωνικών τάξεων. 
 

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου