Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

 
Κάποτε η δημοτική αρχή Μπρεκουλάκη πήρε την απόφαση να βγάλει το παζάρι εκτός πόλης. Σχεδίασαν τότε να μεγαλώσουν το παζάρι και θεσπίσουν και το Λοκρικό Σαλόνι για τους εμπόρους της περιοχής.
 
Η δημοτική αρχή Σκαμπερδόπουλου κατάφερε να κλείσει το Λοκρικό Σαλόνι. Με την επιλογή να γίνεται σε διαφορετικούς χώρους με το παζάρι από τη μία (ελέω Λιγδή, Χρυσαφόπουλου και των συν αυτώ) και με την πρωτοφανή ανικανότητα διαχείρισης από την άλλη.
 
Η δημοτική αρχή Λιόλιου δυστυχώς συνεχίσε και συνεχίζει αυτή την ίδια "πολιτική" της δημοτικής αρχής Σκαμπερδόπουλου.
 
Το παζάρι σήμερα είναι κατα πολύ μικρότερο από όλα των προηγούμενων χρόνων της ιστορίας του. Έχει συρικνωθεί ποσοτικά και ποιοτικά.
 
Και σήμερα θέλω να ρωτήσω: Δεν βλέπουν ότι οδηγούν αυτό το θεσμό σε συνεχή χρόνο με τον χρόνο συρίκνωση; Δεν καλαβαίνουν ότι έχουν κάνει λάθος επιλογή; Δεν έχουν αντιληφθεί ότι και το Λοκρικό Σαλόνι έκλεισε επειδή το απομόνωσαν από το παζάρι;
 
Και καλά όλοι οι τέως έκει μέσα Ζαϊμης, Καρατράντος και Σία. Ο Λιόλιος δεν έχει κρίση; Δεν έχει καμία εμπειρία από όλα αυτά τα χρόνια στο εξωτερικό; Του αρέσει αυτό που προσφέρει στους δημότες και τους επισκέπτες του δήμου;
 
Που είναι το "νέο" που θα έφερνε; Που είναι η αναβάθμιση εδώ; Θα έφερνε το "νέο" στο δήμο αλλά μήπως τελικά κατάντισε απλώς να διαχειρίζεται το παλαιό και το αναχρονιστικό;

30 σχόλια:

  1. ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ. ΑΠΟ 450 ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΜΙΑ 250ΡΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΖΑΡΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΣΤΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΠΟΡΟΙ; ΠΟΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ; ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ...

      Διαγραφή
  2. ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΛΙΓΔΗΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΣΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΥΝ ΟΙ ΞΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΚΤΟΥΝ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΟΛΟΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ 2010 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ.
    ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ.
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=5R2orgbUcl0

      ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΞΥΛΑ. ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΤΕ (2010) ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ.

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΠΙ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ;

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ!!!

      ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!!

      Διαγραφή
    3. ΩΧ ΟΝΤΩΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!!!!

      Διαγραφή
  6. και οι 2 μια τρυπα στο νερο εκαναν ,,,,,,,,,,τα σκατα οι εργατες τα μαζευαν απο τα χωραφια και απο τους δρομους........οταν γινοταν στον περιφεριακο το παζαρι θυμιζε τιποτα στη πολη οτι ειχαμε παζαρι ,,,,,,,,χρειαζοντε υποδομες και ορεξη που δυστυχως λειπει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ... ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΤΩΡΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΖΑΡΙ...
      ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...
      ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...

      Διαγραφή
    2. ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΛΕΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ; ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΛΕΤΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ;
      ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ...
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ... ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...

      Διαγραφή
    3. δεν ερχεσε καμμια δεκαρια μερες να βοηθησεις που εχουμε αναγκη απο προσωπικο να δεις ποσα απιδια πιανει ο σακος???

      Διαγραφή
    4. ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...

      Διαγραφή
    5. δεν χρειαζετε να σχολασω για να γραψω κατι υπαρχουν και κινητα βλαχο!!!!!

      Διαγραφή
    6. ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ... ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ... ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΥΡΟΝΙΑ... ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...

      Διαγραφή
  7. ΟΙ "ΒΛΑΧΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρωτάς πολύ εύστοχα: "Ο Λιόλιος δεν έχει κρίση; Δεν έχει καμία εμπειρία από όλα αυτά τα χρόνια στο εξωτερικό; Του αρέσει αυτό που προσφέρει στους δημότες και τους επισκέπτες του δήμου;"

    Ίσως έχει την ίδια κρίση και άποψη με τον Σκαμπερδόπουλο, τον Λιγδή, τον Ζαΐμη και τον Καρατράντο επί του θέματος.

    Ίσως να θεωρεί σωστά τα πεπραγμένα του Σκαμπερδόπουλου επί του συγκεκριμένου τουλάχιστον θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας έχει δείξει που διαφωνούσε με τον Σκαμπερδόπουλο. Προεκλογικά τον αναθεμάτιζε για όλα τα πεπραγμένα του. Μετεκλογικά ακολουθεί πιστά την πολιτική του και τις επιλογές του. Το νέο το καινούριο δεν το είδαμε μέχρι σήμερα. Δεν είδαμε τις ρήξεις με το παλιό και την παλιά νοοτροπία, δεν είδαμε την καινοτόμα πολιτική για ανάπτυξη, δεν είδαμε τίποτα να αναβαθμίζεται. Κάνω λάθος;

      Διαγραφή
    2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;
      ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ;
      ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ;

      Διαγραφή
  9. το ΛΟΚΡΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΓΙΝΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΡΑΜΠΑΣ - ΜΑΜΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΛΟΚΡΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΖΑΡΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΤΟΤΕ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ. ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΙΩΝΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟ, ΣΑΡΡΟ, ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΖΑΙΜΗ, ΚΑΡΑΜΠΑ , ΣΑΜΑΡΑ Κ.Α. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΨΙΛΟΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΕΚΛΕΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΕΠΙ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΟΚΡΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ. ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΡΆΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΤΟΤΕ.
      ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΟΚΡΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

      Διαγραφή
  10. Πως παλι εγώ έχω την εντύπωση οτι συτές οι παπαριες γράφονται απο το ίδιο προσωπο;
    Λοιπον θελετε δεν θέλετε εσείςπ ου χάσατε οφίκια και κονόμες του παρελθοντος οτι η Αυαλαντη βρήκε τον Λιόλιο της.Πιο δυναμικός δήμαρχος δεν ξαναπερασε απο τουτον τον τοπο.
    Ο αειμνηστος αρχοντας δεν ειχε κότσια ,ο Σκαπερ ηταν πολυ κουρασμενος ,ο Μαμάνδρας ειχε νωρίς κλείσει τον κύκλο του.Ολα τα άλλα είναι μικρότητες και λογια το κώλου μετά συγχωρήσεως.Απλά μαθαμε να βρίζουμε ,οπως ειμαι βεβαιος θα κανετε παρακατω και για την δικη μου άποψη,καθενα που σκεφτεται διαφορετικα απο εσάς η σαςχαλάει τη σουπα.Φετος το παζαρι με την οικονομικη κατάσταση ολων μας είναι πολύ καλό.Οσοι με γνωρισατε βρίζετε μονο εμενα οχι μελη της οικογενειας μου που το έχετε πραξει στο παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΛΑΜΙΩΡΤΗΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΟΥΣΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ.ΑΚΟΥΤΕ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΙΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΧΙΛΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩς ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΑ.ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ; ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗ ΝΑ ΔΙΟΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ,ΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ,ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ,ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.
      ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΦΤΑΛΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. ο δυναμικος δημαρχος που λες,εκτος απο το να κανει πανηγυρια στα χωρια,εχει προσφερει κατι αλλο?
      προσκυνα και μεγαπλατανο εγιναν πανηγυρια για να κονομησουν τα μαγαζια.σε σχεδον ολες τις υπολοιπες εκδηλωσεις ο δημαρχος χωνει χρημα αβερτα κουβερτα.
      καλα κανει απο την μια,γιατι και αυτα ειναι μερος της ζωης μας και τις κουλτουρας μας,αλλα μηπως να λυναμε και κανα αλλο προβλημα? ας πουμε απο τις θαλασσες που εχουν μπλε σημαιες(ωχ παναγια μου) εχουν παρει ποτε δειγμα νερου? οχι ομως μονο για τα κολοβακτηριδια αλλα σωστη αναλυση νερου.οχι την ευκολη απλα για να παρθει η σημαια.
      καλα και τα πανηγυρια αλλα υπαρχουν ποιο σοβαρα θεμματα.
      εγω βλεπω οτι ο δημαρχος ακολουθει την πολιτικη της αρχαιας ρωμης. αρτος και θεαμματα και κατα τα λοιπα ολα μαυρα.
      αρτος και θεαμματα,αυτο κανει.τιποτα παραπανω.
      αλλα αυτοι ειμαστε,αυτοι μας αξιζουν.

      Διαγραφή
    3. ρε εφταλιωτη τα πιστευεις αυτα που γραφεις ????που να το βρει το χρημα ????απ οτι εχω μαθει ακομα χρωσταει στη λαμια????και κανει και βολτες στα μαναρια και στη πολη με αμαξια του δημοσιου που εχουμε πληρωσει ολοι μας !!!

      Διαγραφή
  11. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΚΡΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΤΟΥΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ:ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΝ ΟΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΝΕΤΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ...ΑΠΛΑ:

    1) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ 2005 ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ 450 ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝΕΙΣ "ΠΑΖΑΡΙ" ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΕ 250 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΡΑΓΚΕΣ; ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ;

    2) ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΝΕΟ"; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ; ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΚΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ;

    3) ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ "ΕΠΙΤΕΥΜΑΤΑ". Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΤΟ ΝΕΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΤΛ.

    4) ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΩΝ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΠΟΣΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ.
    ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ!!! ΑΝΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ!!!
    ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ (ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΙΟΛΙΟΥ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ) ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ: ΤΟ ΜΕΙΩΣΕ ΚΑΤΑ 200 ΘΕΣΕΙΣ!!!!!

    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου