Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Μεγάλη πυρκαγιά στη Λοκρίδα, μεταξύ Αρκίτσας και Αγ.Κωνσταντίνου

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στις 10:00 το βράδυ στη Λοκρίδα, κοντά στην Αταλάντη και συγκεκριμένα μεταξύ Αγ. Κωνσταντίνου και Αρκίτσας, στην περιοχή "Μαμάκα", πάνω από το 155ο χλμ της εθνικής οδού. 

Συναγερμός είχει σημάνει στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της κεντρικής Ελλάδας και  στην περιοχή μετακινούνται δεκάδες πυροσβεστικά, για να μην απειληθούν κατοικημένες περιοχές, καθώς η περιοχή έχει δεκάδες οικισμούς, αλλά και απομονωμένες εξοχικές κατοικίες.



Η φωτιά, πήρε γρήγορα πολύ μεγάλες διαστάσεις. Το πύρινο μέτωπο ξεπερνούσε το ένα χιλιόμετρο και ήταν ορατό από πολλές περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας και της Εύβοιας, που βρίσκονται απέναντι.

Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχθεί 11 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 22 πυροσβέστες. Επίσης το πεζοπόρο τμήμα με 11 πυροσβέστες και αξιωματικοί της Π.Υ.

6 σχόλια:

  1. απο σημερα στις 6 και 30 το πρωι συμμετεχουν και 2 πυροσβεστικα αεροσκαφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ. ΑΡΚΙΤΣΑ, ΚΑΛΑΠΟΔΙ, ΕΞΑΡΧΟΣ, ΜΑΛΕΣΙΝΑ, ΜΑΡΤΙΝΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΑΝΑΜΈΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΧΕΔΟΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΒΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΣΤΙΩΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΥΝΕΙ... ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EXEIS DIKIO ALLA ELPIZO H TONIA NA PAPSI NA MILA PLEON GIA OLOYS K GIA OLA!ELEOS DILADI

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ... ΚΑΙ Η ΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΑΛΗΘΕΥΕΙ; ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ "ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ" ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ...

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟ ΓΟΛΕΜΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΗΡΘΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου