Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Επιστολή Θ. Γιαννόπουλου: Οι γιατροί πρόθυμοι να χειρουργήσουν τους αναξιοπαθούντες καρκινοπαθείς...

Ο καθηγητής Χειρουργικής και τ. υφυπουργός Υγείας Αθ. Γιαννόπουλος ανακοίνωσε στον πρόεδρο του ΙΣΑ Γ. Πατούλη ότι οι χειρουργοί είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν περιστατικά των καρκινοπαθών που βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο... 

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο.

Καθηγητή Χειρουργικής. 
τ. Υφυπουργό Υγείας.



Προς κ. Γεώργιο Πατούλη
Πρόεδρο Ι.Σ.Α.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

   Μετά τις διαπιστώσεις οι οποίες έγιναν από το κοινωνικό ιατρείο του Ι.Σ.Α. και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τη μεγάλη προσφορά από συναδέλφους ιατρούς, θέλουμε να σας καταστήσουμε γνωστό ότι η πρωτοβουλία σας αυτή είναι λίαν επαινετή, πρέπει όμως οι κύριοι Υπουργοί και τα συναρμόδια όργανα να αναλάβουν πρωτοβουλία άμεσης επίλυσης της εκκρεμότητας κάλυψης των εξόδων νοσηλείας των αναξιοπαθούντων αυτών συμπολιτών μας, προς αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας.

   Εμείς οι χειρουργοί και ογκολόγοι συνάδελφοι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με επάρκεια και πληρότητα τα περιστατικά αυτά, με τη συνεργασία του κοινωνικού ιατρείου και τη καθοριστική συμβολή τη δικιά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου