Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ένα ζωτικής σημασίας έργο για την πόλη της Αταλάντης

Σύμφωνα με πληροφορίες η Δημοτική Αρχή έχει βάλει πολύ φιλόδοξο στόχο -αν σκεφτεί κανείς ειδικά την οικονομική συγκυρία- να προχωρήσει ένα έργο ζωτικής σημασίας για την πόλη της Αταλάντης.

Πρόκειται για το ρέμα "Καραγκιόζη" που διασχίζει κατά μήκος την πόλη. Στόχος είναι να σκεπαστεί το ρέμα και ακριβώς πάνω του να δημιουργηθεί ένας νέος δρόμος, μία νέα οδός. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα για το λόγο αυτό τοπογράφοι είχαν πιάσει δουλειά στη περιοχή. 

Αν το έργο αυτό προχωρήσει, πέρα από την "εξαφάνιση" αυτού του τερατόμορφου τσιμεντο-ρέματος, θα εξασφαλίσει και μία νέα σημαντική οδική αρτηρία για την πόλη της Αταλάντης που οπωσδήποτε έχει ανάγκη και θα αποτελέσει μια ουσιαστική λύση για την κυκλοφοριακή συμφόρηση.



Θα είναι πραγματικά μεγάλη επιτυχία για τη Δημοτική Αρχή -και το λέμε αυτό προκαταβολικά- αν ο Νίκος Λιόλιος καταφέρει να προχωρήσει αυτό το έργο, το οποίο  είναι ίσως το αμέσως πιο σημαντικό για την πόλη μετά το Βιολογικό και το Αποχετευτικό και τα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί από τη Δημοτική Αρχή.

Ένα έργο που έμεινε μισό επί Μαμάνδρα και με σοβαρά μάλιστα λάθη στην κατασκευή του και που τρεις επόμενοι Δήμαρχοι (Γιαννόπουλος, Μπρεκουλάκης και Σκαμπερδόπουλος) εδώ και 30 σχεδόν χρόνια δεν κατάφεραν να το εντάξουν σε κάποια χρηματοδότηση και να το προχωρήσουν, παρά τις όποιες προσπάθειες τους.

Λέτε να τα καταφέρει και να κάνει το θαύμα ο νυν Δήμαρχος; Γιατί πραγματικά θαύμα θα είναι...

2 σχόλια:

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου