Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μήνυμα της Βουλευτού Φθιώτιδας Ελένη Μακρή-Θεοδώρου για τα Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων


Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων μία επίπονη και μακρόχρονη προσπάθεια έφθασε στο τέλος της.
Σαν γονιός αλλά και σαν εκπαιδευτικός θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
      Μπροστά σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα που θα δημιουργήσει σημαντικές βάσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας διαμόρφωση και προοπτική, εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα δυνατοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους και τις αρχές σας.
Ο κάθε στόχος είναι διαφορετικός, η κάθε προσπάθεια ιδιαίτερη και η κάθε επιτυχία μοναδική. Αυτό που πρέπει πάντα να θυμάστε είναι ότι οι συνεχείς και αδιάκοπες προσπάθειες κατακτούν κορυφές κι εσείς έχετε ήδη κατακτήσει την πρώτη!
Η επιτυχία αυτή επισφραγίζει τη σκληρή προσπάθεια πολλών χρόνων και ιδιαίτερα τους κόπους της τελευταίας χρονιάς.
     Θέλω όμως να απευθυνθώ και σε όσους μαθητές, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Όσοι, από εσάς, δεν καταφέρατε να εισαχθείτε είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως οι ευκαιρίες είναι κρυμμένες σε κάθε μας στιγμή και ειδικά αυτή την περίοδο η έμπνευση, η επινοητικότητα και η φαντασία είναι τα όπλα του νέου ανθρώπου στο μεγάλο ταξίδι της ζωής.

Εύχομαι καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στις ζωές όλων σας.
     Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν επίσης και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη, στους οποίους εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα στα παιδιά τους σε κάθε αγώνα.
Παράλληλα, συγχαίρω και τους εκπαιδευτικούς μας που κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αποτελούν τη δεύτερη οικογένεια των παιδιών προσφέροντάς τους το πολύτιμο αγαθό της γνώσης.

Η Βουλευτής
Ελένη Μακρή-Θεοδώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου