Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Δήλωση - Απάντηση του Χρήστου Σταϊκούρα στον Ιδιοκτήτη τοπικού Μέσου Ενημέρωσης της Λαμίας


Ιδιοκτήτης Μέσου Ενημέρωσης (ραδιοφωνικού σταθμού και διαδικτυακού τόπου) με έδρα τη Λαμία, ο οποίος έχει αυτοαναγορευθεί σε «πολιτικό μου αντίπαλο» (αλήθεια, από πότε ιδιοκτήτης Μέσου Ενημέρωσης αποτελεί «πολιτικό αντίπαλο» αιρετού;), εδώ και χρόνια «κοιμάται» και «ξυπνά» με τη σκέψη πώς θα με φθείρει πολιτικά. Την τήρηση της δεοντολογίας προφανώς την έχει στείλει σε μόνιμες διακοπές.

Βεβαίως οι εξελίξεις αποδεικνύουν, διαχρονικά, ότι οι πολίτες της Φθιώτιδας δεν έχουν επηρεασθεί ούτε κατ’ ελάχιστον από τις συνεχείς επιθέσεις του. Άλλωστε γνωριζόμαστε όλοι μας και μπορούμε να αξιολογήσουμε συμπεριφορές και να εκτιμήσουμε σκοπιμότητες.


Τελευταίο «χτύπημά» του η δήθεν απουσία μου από τον εκκολαπτόμενο νέο σχεδιασμό για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στη χώρα μας.

Επί αυτού θα πρέπει να γίνει σαφές ότι παρέμβαση μπορεί να γίνει είτε με την τακτική των τυμπανοκρουσιών, είτε μεθοδικά και αθόρυβα. Επέλεξα, όπως συνηθίζω, τη δεύτερη.

Η έγκαιρη και καταγεγραμμένη παρέμβασή μου θα δημοσιοποιηθεί, αν κριθεί απαραίτητο, στον κατάλληλο χρόνο.

Τέλος, όσον αφορά πρόσφατα μαζικά «χτυπήματα» επισημαίνω την πλεονάζουσα υποκρισία και τον φαρισαϊσμό του καθώς και τη ρήση της περιοχής μας «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

Ελπίζω ότι ο κύριος ιδιοκτήτης θα έχει την εντιμότητα να καταγράψει τότε όλη την αλήθεια. Διαφορετικά θα αποκαλυφθεί, για μια ακόμη φορά, η μικρότητα και η εμπάθειά του. 

8 σχόλια:

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΟ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΚΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ, ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ... Κ.Λ. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΑΠ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ, ΤΙΣ ΓΡΗΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ...
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δεοντολογία είναι ασφλαώς σε ανεπαρκεια είδος για σας.
    Φιλοξενείτε μια καταγγελία με σαφή καιπροσδιορισμενα συκοφαντικα στοιχεια.Μπορει ο βουλευτής να έχει ασυλία αλλα δεν έχει ασυλια το μεσο που φιλοξενει και κανει αναπαραγωγή του συκοφαντικου κειμένου.Ρωτήστε τον κ.Μαμανδρα που ξέρει οταν καταδίκασε την καθημερινή Φθιωτιδα γιατι αναδημοσιευσε συκοφαντικη επιστολη επωνυμου επιστολογράφου.
    Τωρα να επικροτουν καποιοι τον εν κρυπτω και παραβύστω τροπο λειτουργιας ενος πολιτικου που οφειλει να έχει την διαφανεια και την διαύγεια ευαγγέλιο του είναι τουλαχιστον διαστροφικό.Συνεχίστε έτσι .Διδασκετε την νέα γενιά υποταγή και αλλοτρίωση συνειδήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ...

      Διαγραφή
    2. ΑΑΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ... ΜΠΡΑΒΟ... ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ... ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ...

      Διαγραφή
    4. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΕΙΛΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ.

      Διαγραφή
  4. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου