Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η βιομηχανία ρουσφετιών και η… «διάρρηξη» του Χρ. Σταϊκούρα


Τρία 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις του «Κίτρινου Τύπου» και της zougla.gr σχετικά με τη βιομηχανία ρουσφετιών που είχε στήσει στο πολιτικό του γραφείο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας και η νέα, άφθαρτη, κυβέρνηση όλων των Ελλήνων του κ. Αντώνη Σαμαρά εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος. 

Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός, ο οποίος προεκλογικά διατεινόταν για τη μηδενική ανοχή στα κρούσματα πελατειακού κράτους και μετεκλογικά δήλωνε αποφασισμένος να συγκρουστεί με τις παρωχημένες πολιτικές αντιλήψεις που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού αποφεύγει να τοποθετηθεί επί του θέματος. 

Το ίδιο και ο αναπληρωτής υπουργός για τον οποίο το ρεπορτάζ καταδεικνύει ότι είχε μετατρέψει το πολιτικό του γραφείο σε τόπο ευρέσεως εργασίας των «δικών του παιδιών». Των φίλων, των ψηφοφόρων και των κομματικών κλακαδόρων. 

Προφανώς τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και ο κ. Σταϊκούρας πιστεύουν ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ότι η μπόρα ξέσπασε και σιγά σιγά θα καταλαγιάσει. Κάνουν λάθος! 

Πρώτα όμως ας θυμηθούμε τι αποκαλύφθηκε στον «Κίτρινο Τύπο» της Δευτέρας… Τη νύχτα όπου αιφνιδίως το «Κανάλι Ένα» της Λαμίας σταμάτησε να εκπέμπει την εκπομπή όταν αναφέρθηκε το όνομα του κ. Σταϊκούρα.
 
Την επομένη της εκπομπής το τηλεφωνικό κέντρο της zougla.gr κατακλύστηκε από καταγγελίες κατοίκων της Φθιώτιδας οι οποίοι ως φαίνεται γνώριζαν τις μεθόδους του 39χρονου πολιτικού. Πολλοί δήλωσαν εξοργισμένοι για το γεγονός ότι στην Ελλάδα του 2012 τηλεοπτικός σταθμός επέλεξε να μεταδίδει ντοκιμαντέρ για πατάτες επικαλούμενος βέβαια τεχνικούς λόγους.
 
Άλλοι πάλι δεν παραξενεύτηκαν καθώς δημοσίως δήλωσαν ότι στην περιοχή της Λαμίας και της Φθιώτιδας επικρατεί ο νόμος Σταϊκούρα…
 
Σε μια άλλη ζωή, σε εκείνη που δεν ασχολούνταν με την προσπάθεια αναστύλωσης της οικονομίας της χώρας, ο κ. Σταϊκούρας θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει στρατολόγος.
 
Από το νέο υλικό που αποκαλύπτει ο «Κίτρινος Τύπος» προκύπτουν ατελείωτες καρτέλες αιτημάτων από στρατιώτες που βλέπουν στο πρόσωπο του 39χρονου πολιτικού τον «σωτήρα» τους.

Η ΕΣΣΟ του 2011
Το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Φθιώτιδας απασχολήθηκε επισταμένα με τους στρατιώτες που κλήθηκαν να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα στην τέταρτη σειρά του 2011.
Συνολικά 13 φαντάροι απευθύνθηκαν στον κ. Σταϊκούρα και τους συνεργάτες του.
Άλλοι επιθυμούσαν να γίνουν δόκιμοι, άλλοι να τοποθετηθούν στη Λαμία και άλλοι να γίνουν… λοχίες.
Αίσθηση προκαλούν οι σημειώσεις των συνεργατών του υπουργού, οι οποίοι, αφού πρώτα έχουν ενημερωθεί, γράφουν πάνω στην καρτέλα αν το αίτημα θα διεκπεραιωθεί.

Χαρακτηριστική είναι η σημείωση που αφορά τον φαντάρο Π. Λ., ο οποίος παρουσιάστηκε στη Θήβα στο Πυροβολικό και θέλει να τοποθετηθεί στην 21η ΕΥΠ στην Κομοτηνή. Οι συνεργάτες του υπουργού γράφουν «Θα το παλέψει».

Άτυχος, από την άλλη, στάθηκε ο Μ. Δ.. Ο συγκεκριμένος φαντάρος παρουσιάστηκε στη Θήβα και επιθυμούσε να μετακινηθεί στην Καστοριά. Δυστυχώς, ο κ. Σταϊκούρας δεν μπόρεσε, σύμφωνα με το έγγραφο, να ικανοποιήσει το αίτημά του. «Δεν μπορεί. Πολύ μακριά ώστε να επανέλθει» αναγράφουν δίπλα στο όνομά του οι συνεργάτες του υπουργού.

Στις Ιουνίου 2011, ο κ. Σταικούρας, στέλνει σημείωμα σε στενή συνεργάτιδα του, με το οποίο της μεταφέρει το αίτημα του Κ. Β, ενός στρατιώτη ο οποίος ενώ κλήθηκε να υπηρετήσει στην Τρίπολη ήθελε να παρουσιαστεί σε κάποιο νησί.
Η συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να προσεχθεί καθώς εκείνος που εισηγείται το «ρουσφέτι» δηλαδή ο συνιστών δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Είναι η κυρία Άρτεμη Σταϊκούρα, σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού.

«Θέλει να πάει στεριά»
Πιο απαιτητικός όμως αποδείχθηκε ένας στρατεύσιμος από τον Πύργο. Ο Σ. Κ. παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Μεσολογγίου και λίγο καιρό αργότερα ενημερώθηκε ότι πρόκειται να μετατεθεί στην Κύπρο.
Στις 8 Ιουνίου 2012, δηλαδή λίγο πριν τις επαναληπτικές εκλογές, χτύπησε την πόρτα του κ. Σταϊκούρα και του ζήτησε να μεσολαβήσει, καθώς δεν ήθελε να μετακινηθεί στη Μεγαλόνησο. «Τον πάνε Κύπρο. Δεν θέλει να πάει. Θέλει να πάει στεριά» αναγράφουν χαρακτηριστικά στην φόρμα αιτημάτων οι συνεργάτες του κ. Σταϊκούρα ενημερώνοντάς τον.

«Ο δικός μας άνθρωπος»
Μια από τις πρώτες προτεραιότητες του αναπληρωτή υπουργού με την ανάληψη των καθηκόντων του ήταν, όπως φαίνεται, να ενημερωθεί για τις ελλείψεις της δημόσιας διοίκησης. Φίλοι του έσπευσαν να του στείλουν e-mail πληροφορώντας τον για το τι συμβαίνει.
Ένας γνωστός του κ. Σταϊκούρα στέλνει επιστολή ζητώντας του να μεσολαβήσει προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια μετάθεση στο Α’ Τελωνείο Θεσσαλονίκης.  Εκεί όπου διευθύντρια είναι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ένας «δικός τους άνθρωπος».
 «Εκεί η διευθύντρια είναι δικός μας άνθρωπος και έχει σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού. Στις 2/7 φεύγει ο ταμίας του τελωνείου σε σύνταξη και υπάρχει ανάγκη άμεσης κάλυψης της θέσης» αναφέρει ο αποστολέας. Στο ίδιο έγγραφο φροντίζει να καταγράψει και τα ονόματα των άλλων «δικών τους ανθρώπων» που έχει επιλέξει η «δική τους διευθύντρια» να την πλαισιώσουν και θυμίζει στον αναπληρωτή υπουργό ότι σύμφωνα με το άρθρο 6 η μετάθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί με απόφασή του!
Ατελείωτη φαντάζει η λίστα των ανθρώπων που είχαν απευθυνθεί στο  πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Πέραν από τους αναρίθμητους στρατεύσιμους που έσπευσαν στο γραφείο του υπουργού για να εξασφαλίσουν μια ευνοϊκή μετάθεση. Τους λοχαγούς, λοχίες, ταγματάρχες, συνταγματάρχες, οι οποίοι ζητούσαν να παραμείνουν ή να μετατεθούν κάπου αλλού. Τους αξιωματικούς της Αστυνομίας για τους οποίους μεριμνούσε ο κ. Σταϊκούρας και τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι του ζητούσαν να μεριμνήσει.. πάλι προκειμένου τα βιογραφικά τους να φτάσουν στα κατάλληλα χέρια, στον κ. Σταϊκούρα απευθύνονταν και πολίτες, οι οποίοι επιζητούσαν το διορισμό τους σε δημόσιες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Ανάμεσά τους και πέντε άτομα που επιθυμούσαν να διοριστούν στην εταιρεία ΤΕΡΝΑ ή στον ΕΡΓΟΣΕ. Όπως φαίνεται στο έγγραφο- ντοκουμέντο  που αποκαλύπτει ο «Κίτρινος Τύπος», οι τέσσερις είναι οδηγοί και κατέχουν επαγγελματικό δίπλωμα ενώ ο πέμπτος είναι εργατοτεχνίτης.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αντιδράσεις του κ. Χρήστου Σταϊκούρα ο οποίος μοιάζει να έχει πιει το αμίλητο νερό μετά τις αποκαλύψεις της zougla.gr και του «Kίτρινου τύπου» που αφορούν τη βιομηχανία ρουσφετιών που είχε στήσει στο πολιτικό του γραφείο.
Παρότι ο κ. Σταϊκούρας έχει τεχνηέντως αποφύγει να εξηγήσει κατά πόσο είναι ηθικό σε μια χώρα η οποία μαστίζεται από την ανεργία και την οικονομική κρίση, εκείνος, ένα δημόσιο πρόσωπο,  ο οποίος εκπροσωπεί την πολιτική του μέλλοντος να εξαγοράζει ψήφους και συνειδήσεις και να επιδίδεται σε ένα ατελείωτο εμπόριο ελπίδας με αντάλλαγμα την πρωτοκαθεδρία σε σταυρούς, ξαφνικά διέρρευσε ότι έπεσε θύμα διάρρηξης.
Αυτή ήταν η δεύτερη αντίδραση του κ. Σταϊκούρα, μετά την πρώτη την οποία έζησαν οι τηλεθεατές της Φθιώτιδας με το αιφνίδιο κόψιμο αναμετάδοσης της εκπομπής από το Κανάλι ΕΝΑ.
Δυο ημέρες μετά τις αποκαλύψεις της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και της εκπομπής, ο κ. Σταϊκούρας διέρρευσε σε οικονομική ιστοσελίδα ότι έπεσε θύμα διάρρηξης. Ότι άγνωστοι εισέβαλλαν στο υπουργικό του γραφείο, στον τρίτο όροφο του ΓΛΚ, και έκλεψαν το προσωπικό του αρχείο. Και ότι στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι σαν κύριοι αφού πρώτα έσπασαν τις κάμερες.
Η είδηση υποτιθέμενης διάρρηξης στο υπουργικό γραφείο του κ. Σταϊκούρα διαδόθηκε από τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ιστοσελίδες και εφημερίδες, δεκάδες δημοσιογράφοι οι οποίοι απέφυγαν να αναφερθούν στο μείζον θέμα των εκατοντάδων ρουσφετιών του αναπληρωτή υπουργού έσπευσαν να δημοσιεύσουν την είδηση.
Ο «Κίτρινος Τύπος» διερεύνησε την καταγγελλόμενη διάρρηξη στο υπουργικό γραφείο του κ. Σταϊκούρα που υποτίθεται ότι εξαφάνισε το αρχείο με τα ρουσφέτια.

Διάρρηξη χωρίς να ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ.
Ερέθισμα για τη δημοσιογραφική έρευνα αποτέλεσε το γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία πιστοποίησε ότι ουδέποτε της καταγγέλθηκε το συμβάν. Αποτελεί μάλλον ασυνήθιστη πρακτική ένα υπουργικό γραφείο να παραβιάζεται και ο αρμόδιος υπουργός να μην ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές. Γιατί άραγε;
Από την έρευνα μας προέκυψαν και ορισμένα ακόμη ερωτήματα, όπως:
1)    Γιατί δεν καταγγέλθηκε αμέσως η διάρρηξη;
2)    Γιατί δεν αναφέρθηκε ο ακριβής χρόνος τελέσεώς της;
3)    Τι δουλειά είχαν τα αρχεία με τα ρουσφέτια του κ. Σταϊκούρα στο υπουργικό του γραφείο;
4)    Για ποιο λόγο τα πήρε μαζί του;
5)    Είναι τόσο διάτρητο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, η υπηρεσιακή καρδιά της ελληνικής Οικονομίας ώστε ο οποιοσδήποτε παραβατικός να μπαίνει, να αρπάζει και να φεύγει σαν κύριος; Γιατί αν συμβαίνει αυτό πρέπει να αναζητηθούν και άλλες ευθύνες…

Οι «διαρρήκτες» ενημέρωσαν το Σαμαρά!
Για αρχή κάναμε μια απλή περιήγηση στο διαδίκτυο. Εκεί λοιπόν διαπιστώσαμε ότι από τις 29 Ιουνίου ο πρόεδρος της επιτροπής κατά της διαφθοράς, κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος, έστειλε επιστολή αναφορά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμάρα, με την οποία τον ενημερώνει για το αρχείο του υπουργού  Σταϊκούρα.
«Έχω στα χέρια μου νόμιμα το παράνομο αρχείο από το 2010 έως 26 Ιουνίου 2012 που έχει δημιουργήσει στο πολιτικό γραφείο του στην οδό Μητροπόλεως 1 και στο υπουργείο στην οδό Πανεπιστημίου 37» ανέφερε μεταξύ άλλων στην επιστολή.
Το γεγονός αυτό καταδεικνύει το εξής: Ότι ο κ. Σαμαράς ήταν ενήμερος για τη «διάρρηξη» που κατήγγειλε ο υπουργός του, χωρίς να ειδοποιήσει την ΕΛΛΑΣ από τις 29 Ιουνίου. Εάν λοιπόν υποθετικά ο κ. Σταϊκούρας υπονοεί ότι οι διαρρήκτες που έσπασαν τις κάμερες και του πήραν το αρχείο είναι οι επικεφαλής της επιτροπής κατά της διαφθοράς τότε συμβαίνει ένα άλλο θαύμα: Πρώτη φορά διαρρήκτες ενημερώνουν τον πρωθυπουργό αλλά και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τη λεία τους…

«Υπουργέ, σας δώσαμε τα κλειδιά»
Ας δεχτούμε όμως ότι οι «διαρρήκτες», ξαφνικά τρελάθηκαν και θέλησαν να ενημερώσουν την πολιτική ηγεσία της Ελλάδος για τη λεία τους. Ερευνήσαμε το θέμα και από τη πλευρά του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, επιθυμώντας να μάθουμε ποια είναι τα μέτρα ασφαλείας που τηρούνται.  
Σήμερα το πρωί λοιπόν στην κατοχή μας περιήλθε ένα υπηρεσιακό σημείωμα με αποστολέα τον κ. Βασίλειο Κατριβέση, γενικό διευθυντής του ΓΛΚ και παραλήπτη τον κ. Σταϊκούρα. Το συγκεκριμένο έγγραφο ουσιαστικά εμφανίζει ως απίθανο το ενδεχόμενο της διάρρηξης καθώς περιγράφει τα μέτρα ασφαλείας ως δρακόντεια.  
Μερικά από αυτά είναι:
Ειδικό σύστημα ελέγχου πρόσβασης κοινού. Είσοδος και έξοδος των υπαλλήλων με μαγνητικές κάρτες καθώς και φύλαξη του κτηρίου από εταιρεία security.
Εκτός των υπαλλήλων της εταιρίας security, το κτήριο φυλάσσεται και από φύλακες της υπηρεσίας. Τις πρωινές εργάσιμες ημέρες, στην είσοδο υπάρχουν και 2 φύλακες της υπηρεσίας, το απόγευμα ένας υπάλληλος και από τις 7 το βράδυ έως τις 7 το άλλο πρωί ένας νυχτοφύλακας της υπηρεσίας.
Πλέον αυτών το κτίριο φυλάσσεται επί εικοσιτετραώρου βάσεως όλες τις ημέρες και από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ ο κ. Κατριβέσης υπενθυμίζει στον κ. Σταϊκούρα ότι τα κλειδιά του υπουργικού του γραφείο παραδόθηκαν στους υπαλλήλους του πολιτικού του γραφείου. Μήπως εκείνους τελικά φωτογραφίζει ως «διαρρήκτες» ο κ. Σταϊκούρας; 


 zougla.gr 

2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΜΕ "ΤΕΡΝΑ" ΚΑΙ "ΕΡΓΟΣΕ";

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΤΗ "ΧΑΡΗ" ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΤΑ "ΓΑΛΑΖΙΑ" ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ;

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΉΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΚΛΟΠΗΣ?ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ?ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΚΑΜΜΕΝΟ,ΚΚΕ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α η Β ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΑΙ ΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΟΚΙΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΕΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ,ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣΟΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ... ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ,ΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ??? ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ,ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2-4 ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου