Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Παρέμβαση Κουτσογιαννακόπουλου για το Κ.Υ.Αταλάντης


Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ κ.  Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος  παίρνει θέση για το θέμα του Κέντρου Υγείας Αταλάντης και σε επιστολή του προς το Lokris News αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες και στην παρέμβαση του ιδίου προς τον Υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέτζο.

Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος   στην επιστολή του αναφέρει:
Σχετικά με το ζήτημα που ανέκυψε από την αποδυνάμωση του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος του ΚΥ Αταλάντης θεωρώ ότι το θέμα και σύνθετο αναδεικνύεται και σφαιρική αντιμετώπιση απαιτεί. 
Σαφώς και πρέπει να δοθεί λύση, αυτό είναι προφανές και πρέπει να ξεπεράσουμε τις αοριστολογίες και να προχωρήσουμε σε ουσιαστικές τομές. Όπως, κατά την προσωπική μου άποψη, στα πλαίσια της αποκέντρωσης, ενδεχομένως τα Κέντρα Υγείας ως φορείς πρωτοβάθμιας υγείας θα μπορούσε να εξετασθεί να περιέλθουν υπό προυποθέσεις στους Δήμους. Με αυτόν τον τρόπο και η γραφειοκρατία θα μειωθεί σημαντικά και η περίθαλψη στα Κέντρα Υγείας θα αναβαθμιστεί.  

Εν πάση περιπτώσει την Παρασκευή 29/6/2012 συναντήθηκα με τον Υπουργό κ. Λυκουρέτζο, με τον οποίο είχαμε συζήτηση και είμαστε ακόμα σε συνεχή επικοινωνία για το όλο θέμα του Νοσοκομείου Λαμίας και του Κέντρου Υγείας Αταλάντης. 
Έχω την ισχυρή πεποίθηση από όσα ελέχθησαν οτι σύντομα θα υπάρξει παρέμβαση του Υπουργού για την άμεση αντιμετώπιση των θεμάτων αυτών και την ομαλοποίηση της κατάστασης.

Κωνσταντίνος Ι. Κουτσογιαννακόπουλος
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Φθιώτιδας

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου