Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου για το Κέντρο Υγείας Αταλάντης


Η Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Ελένη Μακρή-Θεοδώρου παίρνει θέση για το θέμα του Κέντρου Υγείας Αταλάντης και σε επιστολή της προς το Lokris News αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει.

Η κ. Μακρή-Θεοδώρου  στην επιστολή της αναφέρει:

Κατ΄ αρχάς  θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το βήμα που μου παραχωρείτε προκειμένου να εκφράσω την άποψη μου όσον αφορά στην δυσάρεστη εξέλιξη με την μετακίνηση εξειδικευμένου και απαραίτητου προσωπικού από το Κ.Υ. Αταλάντης στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Η θέση μου σχετικά με την παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Αταλάντης και της ευρύτερης περιοχής είναι βεβαίως η αυτονόητη υποστήριξη κάθε προσπάθειας που γίνεται με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρο Υγείας Αταλάντης το οποίο γνωρίζω πολύ καλά ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με υποστελέχωση αλλά και με μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό υλικό. Η κατάσταση αυτή επιδεινώνεται πλέον και από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Λαμίας. 


Η γενικευμένη κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας δυστυχώς δεν μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε εύκολα και άμεσα τις συνθήκες αυτές που θα επιτρέπουν στους ασθενείς να «απολαμβάνουν» τα αυτονόητα.

Κατανοώ απολύτως τον προβληματισμό και την ανησυχία των τοπικών φορέων και πολύ περισσότερο των απλών πολιτών της Λοκρίδας. Σχετικά με το συγκεκριμένο σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει και μετά από την ενημέρωση που είχα τόσο από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας όσο και από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας σας μεταφέρω τη δέσμευσή τους ότι  πρόκειται για προσωρινή μετακίνηση με σκοπό την εξυπηρέτηση του Νοσοκομείου Λαμίας και των ασθενών ολόκληρης της Φθιώτιδας.

Επειδή αυτή η απάντηση κατανοώ ότι δεν δίνει λύσεις οι οποίες χρειάζονται άμεσα και επειδή βεβαίως και αντιλαμβάνομαι ότι η υγεία ενός ανθρώπου από ένα χωριό της Λοκρίδας δεν έχει μικρότερη αξία από την υγεία κάποιου που έχει πιο εύκολη πρόσβαση στο Νοσοκομείο της Φθιωτικής πρωτεύουσας σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατό ώστε να αποκατασταθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η εύρυθμη λειτουργία του Κ.Υ. Αταλάντης. 

Θεωρώ απαραίτητη την αυτοπρόσωπη παρουσία μου στις κεντρικές υπηρεσίες του Υπουργείου και υπόσχομαι ότι θα ασκήσω όση πίεση μου παρέχει η θέση μου σαν εκπρόσωπος της Φθιωτικής κοινωνίας. 

Θα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο χωρίς προσωπικές προκαταλήψεις και μικροκομματικούς αυτοσχεδιασμούς. 

Η Χώρα μας χρειάζεται όλους και οι πολίτες αυτής της Χώρας έχουν ΚΑΙ δικαιώματα.    

5 σχόλια:

  1. Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους μια άμεση και πάνω απόλα ειλικρινής απάντηση. Που είναι τα μεγάλα κεφάλια και οι κομματάρχες του νομού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ.ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ Η Κα ΜΑΚΡΗ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Υ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΣ ΟΤΙ "ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ". ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ. ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΕ ΜΟΝΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ; ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου