Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ: Καταγγελία για καθυστέρηση της έναρξης λειτουργίας των Ιαματικών Πηγών Λ.Υπάτης & Θερμοπυλών


Δυστυχώς για πολλοστή φορά και παρά τις μέχρι σήμερα διαβεβαιώσεις επανερχόμαστε στο θέμα της έναρξης λειτουργίας των Ιαματικών Πηγών των Λουτρών Υπάτης και των Θερμοπυλών, αφού βρισκόμαστε ήδη στον Ιούλιο και τα Υδροθεραπευτήρια παραμένουν κλειστά, ενώ επικρατούν άθλιες κυριολεκτικά συνθήκες στις εγκαταστάσεις τους, είναι δε άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει η λουτρική περίοδος, παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας.

Σε μια εποχή ιδιαίτερα κρίσιμη για τον τόπο, λόγω της οικονομικής κρίσης  που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία, θα περιμέναμε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, να δείξουν τουλάχιστον μια ιδιαίτερη ευαισθησία και να μην επαναλάβουν δυσλειτουργίες και προβλήματα του παρελθόντος.

Αντ’ αυτού όμως, με διάφορες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, στερούν από την τοπική κοινωνία την αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών δυνατοτήτων που διαθέτει η περιοχή μας.


Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς και οι εκπρόσωποι του Δήμου μας  στον Σύνδεσμο Δήμων & Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Συλεούνης και Μαρία Ραφτοπούλου, καταγγέλλουν την αδιαφορία της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου στην οποία ανήκουν οι Ιαματικές Πηγές, για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έναρξης της λειτουργίας των Ιαματικών Πηγών των Λουτρών Υπάτης και των Θερμοπυλών, που είναι βασική πηγή εισοδήματος για την τοπική αγορά και της στερεί κάθε δυνατότητα αναζωογόνησης και ανάπτυξης και καλούν, έστω και τώρα, να συναισθανθούν την ευθύνη που φέρουν απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Ενημερώνουμε επίσης τους δημότες μας, ότι σε πρόσφατη επίσκεψη τους στην Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Λαμιέων πρότεινε ακόμη και την με δημοτικές δαπάνες επισκευή και αποκατάσταση της αθλιότητας της πισίνας και του περιβάλλοντα  χώρου του  Υδροθεραπευτηρίου στα Λουτρά Υπάτης.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και η ανάπτυξη δεν έρχεται με την υποβάθμιση των φυσικών πηγών πλούτου που διαθέτει η χώρα μας και κάθε καθυστέρηση στοιχίζει ακριβά σ’ όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου