Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Αναζητούν μυστηριώδες "θηρίο" στη Λοκρίδα

Τρόμο και απόγνωση έχει προκαλέσει εδώ και μερικές εβδομάδες σε κτηνοτρόφους του δήμου Λοκρών ένας -κατά πάσα πιθανότητα και σύμφωνα με τις περιγραφές- λύκος!!!

Το άγριο ζώο επιτίθεται σχεδόν κάθε βράδυ σε μαντριά και στάνες της περιοχής και έχει γίνει αντιληπτό από κτηνοτρόφους στην περιοχή: Αταλάντη, Ζέλι, Γουλέμι, Μεγαπλάτανο, Τραγάνα, Κυπαρίσσι. 
Κάποιοι που το έχουν δει το αποκαλούν "θηρίο" της Λοκρίδας (μη μπορώντας να καταλάβουν τι ζώο είναι) και πολλοί αναζητούν τα ίχνη του.

Παρά το γεγονός πως οι λύκοι κυνηγούν ομαδικά σε αγέλες, το συγκεκριμένο ζώο "χτυπάει" πάντα μόνο του. Όλες οι μαρτυρίες όσων το έχουν δει (πάντα νύχτα) κάνουν λόγο για ένα μόνο, μεγαλόσωμο ζώο μαύρου χρώματος, το οποίο -λόγω και της περιορισμένης ορατότητας τη νύχτα- δεν μπόρεσαν να ξεχωρίσουν το τι ακριβώς ζώο είναι. Πάντως ο τρόπος που σκοτώνει τα ζώα δείχνει προς πρόκειται για λύκο.

Οι ζημιές που έχει προκαλέσει σε κτηνοτρόφους είναι μεγάλες καθώς έχει "χτυπήσει" δεκάδες στάνες με αιγοπρόβατα και κάθε φορά έχει σκοτώσει από δύο μέχρι και πέντε ζώα.

Παράδοξο επίσης είναι πως έχει κάνει επιθέσεις πολύ κοντά, στην πόλη της Αταλάντης. Τελευταία μάλιστα σε στάνη με λίγα οικόσιτα ζώα δίπλα στον περιφερειακό δρόμο της Αταλάντης, δίπλα σε κατοικίες.

Κτηνοτρόφοι της περιοχής σκέπτονται να οργανώσουν "ομάδα έρευνας" ώστε να τον εντοπίσουν και να τον απομακρύνουν από την περιοχή. Ελπίζουμε πάντως να μην εξελιχθεί σε ανελέητο "σαφάρι" κατά παντός άγριου ζώου.

Εδώ θα πρέπει να πούμε πως υπάρχουν μερικοί κτηνοτρόφοι οι οποίοι πιστεύουν πως οι επιθέσεις γίνονται από αδέσποτα σκυλιά και έχουν σκοτώσει πολλά αδέσποτα για το λόγο αυτό. Οφείλουμε να πούμε πως άδικα σκοτώνουν τα σκυλιά. Ειδικοί που ρωτήσαμε μας είπαν ο τρόπος που έχουν σκοτωθεί όλα τα αιγοπρόβατα δείχνει πως ΔΕΝ πρόκειται για σκυλιά. ΜΗΝ σκοτώνετε άδικα σκυλιά. Βοηθάτε έτσι το άγριο ζώο να κυκλοφορεί ελεύθερα στην περιοχή.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αν δεν αντέχετε το αίμα καλύτερα μη δείτε τις επόμενες σκληρές φωτογραφίες:





23 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΩΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΚΤΗΝΟΚΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΤΕΡΕΣ.

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ. ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΘΩΑ ΖΩΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ? ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΓΕΛΕΣ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΛΥΚΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ...
    ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΈΒΕΙ ΕΝΑΣ ΛΥΚΟΣ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟΖΟΥΛΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ. ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...

      Διαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ. ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΩΜΑ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΩΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ. ΕΧΕΙ ΠΥΚΝΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΧΑΙΤΗ. ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΗΜΑΣΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΥΝΑΤΟ ΖΩΟ. ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΑΛΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ, ΠΡΟΣ ΣΚΑΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΛΥΚΑΙΝΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΛΥΚΟ ΜΕ ΜΙΚΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΛΕΝΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΑΦΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟ. ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ; ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΠΩΣ ΦΥΓΑΝΕ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΤΙΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΛΥΚΟΥΣ????ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΞΑΧΤΥΠΗΣΕ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΛΥΚΟΣ, ΕΙΤΕ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ, ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΖΩΟ, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΑ ΖΩΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ - ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάπου διάβασα και για κάποιο άλλο περίεργο ζώο στην Ανατ.Φθιώτιδα,σώμα φιδιού 4 μέτρων και κεφάλι περίεργο που δεν θυμίζει φίδι αλλά ούτε οποιοδήποτε άλλο γνωστό ζώο.Φήμες λένε πως πιθανόν τα ζώα αυτά σχετίζονται με το ότι κάθε βράδυ περίπου στις 11 η ώρα κάποιο αεροπλάνο πετάει πολύ χαμηλά πάνω από την περιοχή του Δήμου Λοκρών..τα πυροσβεστικά από ότι ξέρω δεν πετούν νύχτα..ακούγεται πως κάποιοι με κάποιον τρόπο ρίχνουν ζώα στην περιοχή μας (όχι συνηθισμένα) αλλά αποτελέσματα κάποιων ειδικών πειραμάτων..δεν απκλείεται φυσικά αυτές οι φήμες να προήλθαν από κάποια αστεία που συνηθίζουν να λένε οι νέοι μεταξύ τους...αλλιώς όλα μοιάζουν με επιστημονική φαντασία.Το θέμα είναι πως το ζώο ή τα ζώα υπάρχουν και κάνουν μεγάλες καταστροφές...και πιθανόν να κινδυνεύσουν και άνθρωποι..πρέπει οι υπεύθυνοι να λάβουν σύντομα τα μέτρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είναι απίθανη η ύπαρξη ενός μεγαλόσωμου λυκόμορφου πλάσματος που περιγράφουν κάποιοι κτηνοτρόφοι. Θυμίζω την πραγματική ιστορία με το «Κτήνος της Ζεβοντάν» ή «Θηρίο της Ζεβοντάν» όπως ονομάστηκε (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%84%CE%AE%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%96%CE%B5%CE%B2%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BD)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σε αλλη περιχη ,προς την Πελλοπονησο ,συνεβαινε ακριβως το ιδιο .τελικα ηταν τσακαλι.το επιασαν οι χωρικοι γιατι τους ειχε απδεκατησει τα κοπαδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχουν μειωθει τα σκυλιά;πατε καλα; όπου και να παω τα βρισκω.επισης το μόνο που κοιτάτε είναι να σώσετε τα σκυλιά!την γιαγιά που την καταβροχθησε ένα σκυλί δεν το κοιτάτε!βγάζουν οι δημοσιογράφοι άρθρα για κάποιους που σκοτώνουν σκυλιά και για τους ανθρώπους που κυνηγιουνται η σκωτονονται από σκυλιά δεν ασχολούνται!προσωπικά εμένα περισσότερο με έχουν ενοχλήσει τα σκυλιά παρα οι λύκοι!τα σκυλιά ολο μου επιτηθονται ενώ δεν έχει κατέβει κανένας λύκος η κανένα φίδι να με σκοτώσει, ούτε καν να πλησιάσει!ότι σας συμφερει λέτε!όπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΥΚΟΥΣ! ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ! ΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΟΧΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ! ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ) ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΥΚΟ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΔΗΘΕΝ "ΑΘΩΑ" ΣΚΥΛΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπορεί να σας φανεί κι αστείο αλλά δείτε λίγο την ιστορία από το τέρας της Ζεβοντάν έμοιαζε με λύκος και είχε μέγεθος αγελάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου