Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Περικοπές για να «σωθούν» τα ειδικά μισθολόγια....


Περικοπές σε 20 κωδικούς της γενικής κυβέρνησης, ώστε να μην γίνουν οι μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια προήγγειλε  ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας. 
 
Σε συνέντευξή του στο « Έθνος της Κυριακής», ο υφυπουργός τονίζει ότι «έχουν εντοπιστεί είκοσι συγκεκριμένοι κωδικοί ελαστικής δημόσιας δαπάνης, ως δημοσιονομικά ισοδύναμα μέτρα όπου θα περικοπούν τα κονδύλια κατά 10-20%». 
 
Οι κωδικοί, όπου αναμένεται να «πέσει μαχαίρι» αφορούν μισθώματα, μεταφορές, έξοδα μετακίνησης, επιχορηγήσεις και προμήθειες του Δημοσίου.
 
Στην ίδια συνέντευξη, ο Χ. Σταϊκούρας τονίζει ότι με τα σημερινά δεδομένα δεν τίθεται θέμα νέων πρόσθετων μέτρων για το 2012 αν και αναγνωρίζει ότι «οι αποκλίσεις σε σχέση με τις προβλέψεις είναι μεγάλες».

Press-gr 

3 σχόλια:

  1. Κε Σταϊκούρα σαφώς και το γυμναστήριο δεν θα είναι στα μέτρα των περικοπών δημοσίων δαπανών απ ότι ανακοινώθηκε γιατί στην βουλή χρειαζόμαστε γυμνασμένα κορμιά με πλαδαρή πολίτικη

    ΑΙΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα σε πιστεψαμε τωρα ..............Δεν μπορω ομως να καταλαβω αυτα το κολοειδικα μισθολογια γιατι να μη κοπουν ??μαγκες τα παιρνουν και ολοι οι αλλοι μακακες ειναι??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ...
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ; ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ;
    ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ... ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΑΤΣΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου