Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ο.Γ.Ε. ΛΟΚΡΩΝ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ


Οι απεργοί της ''Ελληνικής Χαλυβουργίας'' συνεχίζουν για 266 μέρες τον απεργιακό τους αγώνα, που ψήφισαν στις γενικές συνελεύσεις τους. 

Ο αγώνας αυτός, με την έμπρακτη αλληλεγγύη των εργαζομένων, έχει μετατραπεί σε σύμβολο αγώνα για την εργατική τάξη στις σημερινές συνθήκες. Γι' αυτό προσπαθεί λυσσασμένα να τον σπάσει η αδίστακτη εργοδοσία χρησιμοποιώντας κάθε είδους μηχανισμό, από συκοφαντίες, προβοκάτσιες, τα Μ.Μ.Ε., την αστική δικαιοσύνη.

Τις προηγούμενες μέρες αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στην περιφρούρηση του εργοστασίου, συνέλαβαν 5 εργαζόμενους και άνοιξαν την πόρτα στους απεργοσπάστες.
Ο λαός της χώρας μας δέχεται μια ανελέητη επίθεση για να σωθούν τα κέρδη των μονοπωλίων, για να σωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και το καπιταλιστικό σύστημα.
Τώρα πρέπει οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες  δημόσιου και ιδιωτικού τομέα   να παλέψουμε για να μην περάσουν τα αντεργατικά-αντιλαϊκά σχέδια της νέας κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, των μονοπωλίων και της Ε.Ε., που μας οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Οι χαλυβουργοί δίνουν έναν περήφανο αγώνα για να υπερασπιστούν την ζωή και την αξιοπρέπεια των οικογενειών τους. Έχουν ανοίξει τον δρόμο..

 Η ΟΓΕ ΛΟΚΡΩΝ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε. και απαιτεί  να ελευθερωθούν οι συλληφθέντες.
Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε την αγωνιστική στάση των γυναικών των χαλυβουργών, που μέσα από την Επιτροπή Αγώνα που δημιούργησαν όχι μόνο στάθηκαν άξιες συντρόφισσες στο πλευρό των εργατών αλλά δίνουν μαθήματα διαπαιδαγώγησης και ταξικής συνείδησης στα παιδιά τους!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΓΕ ΛΟΚΡΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Ποιες αποτελουν την ΟΓΕ ΛΟΚΡΩΝ? το ΚΚΕ εχει να λεει δικες του αποψεις μεσα απο ολιγομελεις ομαδες των 10 ατομων ψηφοφορων του ΚΚΕ που τους δινει διαφορα ονοματα!!!Ας ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΑ για την σταση τους εδω και πολλα χρονια σε οτι ειναι κατ ονομασια κομμουνιστικο ,για την ΕΣΣΔ ,για την Αν. Γερμανια,για την Ν.Κορεα κλπ που τους συμπαραστεκονται ακομη και σημερα που οι ιδιοι οι κατοικοι των,λενε οτι ζουσαν σε μια μονοκομματικη δικτατορια.Ποιες ςιστε λοιπον ,ντρεπεστε να πειτε οτι ειστε ψηφοφοροι του ΚΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου