Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κλοπή στο γραφείο του κ. Σταϊκούρα: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;


Σήμερα θα πρέπει να πανηγυρίζουν όλοι εκείνοι οι συντελεστές (μαζί και εμείς φυσικά....) που προέβησαν σε αυτή την τρομακτική αποκάλυψη της ρουσφετολογικής  δράσης του κυρίου Σταϊκούρα.  
 

Η μόλις πριν από λίγες ώρες είδηση της κλοπής είναι η πρώτη αντίδραση από πλευράς του αναπληρωτή υπουργού μας.  Μετά την σιωπή δύο ημερών επιτέλους κάποιος "μίλησε"...
 
Βέβαια καλύτερα να μην "μιλούσε" γιατί χειροτέρεψε τα πράγματα.  Και ιδού μερικές εύλογες απορίες:
 
  1. Γιατί δεν καταγγέλθηκε αμέσως η κλοπή;
  2. Γιατί δεν ενημερώθηκε αμέσως η ΕΛ.ΑΣ;  Γίνεται διάρρηξη σε γραφείο Υπουργού και κάποιοι το κρατούν μυστικό;  Φοβόντουσαν κάτι και δεν ενημέρωσαν την ΕΛΑΣ;
  3. Δεν αποτελεί εξευτελισμό του ίδιου του υπουργού η δήλωση της ΕΛΑΣ ότι δεν της καταγγέλθηκε καμία καταγγελία κλοπής;
  4. Γιατί δεν μας ενημερώνουν στην είδηση που δημοσιεύτηκε στα ηλεκτρονικά μέσα, (μάλιστα απ' ότι γνωρίζουμε δημοσιεύτηκε αρχικά σε οικονομικό ιστότοπο -τυχαίο; χωρίς αυτό να έχει την παραμικρή μομφή προς τον ιστότοπο) ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε η κλοπή;  Έσπασαν κάμερες, έκλεψαν αρχεία και δεν μας λένε πότε;  Μήπως γιατί δεν γνωρίζουν πότε ακριβώς πέταξαν το αρχείο στα σκουπίδια ή πότε ζητήθηκε πχ η άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για την δημοσιοποίηση των εγγράφων από εκείνους που βρήκαν τα έγγραφα;
  5. Υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση από αυτή, ότι το αρχείο είναι πέρα για πέρα αληθινό;
  6. Τι δουλειά είχε το προσωπικό αρχείο ενός ρουσφετολόγου όπως αποδεικνύεται βουλευτή να ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ; Μήπως για να συνεχίσει από εκεί το "έργο" του ο παλαιοκομματικός βουλευτής αλλά και υπουργός πια;
Προφανώς κάποιος μεγάλος νους από την πλευρά του κυρίου Σταϊκούρα πιθανώς θα σκέφθηκε ότι "να πούμε ότι τα ντοκουμέντα είναι προϊόν εγκλήματος" οπότε να απαγορευτεί και η δημοσίευση τους....  Σενάριο γράφουμε τώρα....  Βέβαια τον λαό δεν τον απασχολεί ουδόλως πως έγινε ο "φόνος"...  Το απασχολεί αν έγινε ο "φόνος".  Και ναι τώρα είναι απόλυτα σίγουρος ότι δεν έγινε ένας "φόνος" αλλά χιλιάδες... ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ...  

Ντροπή σε ένα νέο άνθρωπο, νέο πολιτικό, επιστήμονα να αποδεικνύει τελικά ότι είναι "επιστήμονας στο ρουσφέτι".  Αλλά η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ανήκει σε όλους όσους τον ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ..... 

Από ότι έχουμε ακούσει έπεται και συνέχεια με αποκαλύψεις στα κατορθώματα του ρουσφετολόγου υπουργού...  Αναμένουμε....

 petraskandalou

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ?
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΩΠΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    Πρόεδρος της επιτροπής κατά της διαφθοράς 29/6/2012
    στην δημόσια ζωή. Τηλ 694 454 7773
    Προς Πρωθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά ΑΝΑΦΟΡΑ
    Θέμα απόλυση Υπουργού και εξαναγκασμός του σε παραίτηση από Βουλευτής.
    Κύριε Πρόεδρε με το έγγραφο μου αυτό σας καταγγέλλω την παράνομη και αντικοινωνική συμπεριφορά του Υπουργού σας κυρίου Σταικουρα Χρήστου ως Υπουργού και Βουλευτή.
    Έχω στα χέρια μου ΝΟΜΙΜΑ το παράνομο αρχείο του από το 2010 έως 26/6/2012 που έχει δημιουργήσει στο πολιτικό γραφείο του στην οδό Μητροπόλεως αριθμό 1 και στο Υπουργείο του την οδό Πανεπιστήμιου ( ΓΛΚ ).
    Στο παράνομο αρχείο αυτό ο κύριος Υπουργό σας έχει καταχωρίσει χιλιάδες στοιχεία με προσωπικά δεδομένα φίλων και ψηφοφόρων και άλλων πολιτών χωρίς την άδεια τους πολλά από αυτά είναι ευαίσθητα – όπως ο τάδε ανώτατος αξιωματικός είναι ΠΑΣΟΚ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κλπ ( για τις κρίσεις των αξιωματικών ) ο τάδε έχει 80 % αναπηρία, αφμ , τηλέφωνα διευθύνσεις έγγραφο προς Αρχηγό Αστυνομίας απ 100 22/6/12, έγγραφο από DEMO ΑΒΕΕ 26/6/12, φωτοτυπία το διαβατήριο του ιδίου Χ805147795 GRC 7308129 M 13 10317 έγγραφο 27/4/12 αριθμό πρωτ.454 από Τελωνείο Αργοστολίου προς συγκεκριμένο πολίτη παραβάτη για εκπρόθεσμη καταχώρηση στο πληροφοριακό σύστημα (( ΗΦΑΙΣΤΟΣ )) πετρελαίου θέρμανσης, έγγραφο προς ΤΕΡΝΑ/ΕΡΓΟΣΕ- Ε65 για διορισμό ( ρουσφέτια ) φίλων, για ΔΙΟΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ για διορισμό ( ρουσφέτια ) φίλων ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ κλπ από την Φθιώτιδα και την Αθήνα.
    Κύριε Πρόεδρε όταν εσείς το 2010 καταγγέλλατε το ΠΑΣΟΚ για την πολιτική του αυτός δια του σημερινού αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ως Υπουργού Άμυνας και άλλων συνεργατών τους (ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ υπάρχουν όλα τα ονόματα και τα τηλέφωνα ο χρόνος διεκπεραίωσης και η γνωστοποίηση του θετικού αποτελέσματος στον ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ) του έκανε εκατοντάδες ρουσφέτια μεταθέσεις αξιωματικών υπαξιωματικών και οπλιτών αστυνομικών γιατρών ( ακόμα και στην ΕΥΠ ) κλπ παρά τους κανονισμούς και την πολιτική ηθική από την εκλογική του περιφέρεια.
    Σας ζητώ τώρα την απόλυση του από Υπουργό και από Βουλευτή πρέπει το ρουσφέτι και πελατειακές σχέσεις πολιτικών και πολιτών να τελειώσουν όπως μας έχετε διαβεβαιώσει και για τον λόγο αυτό σας αναδείξαμε ως Πρωθυπουργό.
    Ζήτησα από τη αρχή προστασίας την άδεια για δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών χωρίς τα εκατοντάδες ονόματα των δύστυχων αυτών πολιτών που συνέτρεξαν για τα ρουσφέτια.
    Πριν τρία χρόνια είχα εντοπίσει την παράνομη συμπεριφορά του Υπουργού Ν. ΡΟΒΛΙΑ και ο τότε Πρωθυπουργός τον απέλυσε από το Υπουργείο.
    Με τιμή
    Δημήτρης Γεωργακόπουλος
    Πρόεδρος ΣΕΑ ))
    Πρωτοβουλία Πολιτών Δημοσθένους 110 Καλλιθέα τηλ 210 9523901

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
    Δημοσθένους 110 Καλλιθέα ΤΚ 176 76
    Τηλ. 210 9523901 6944 547773
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ
    ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
    Email: sea2010dg@ih.gr
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    4/7/2012


    Δελτίο τύπου

    Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα έγγραφα του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών με τα ρουσφέτια και το παράνομο αρχείο και την φωτοτυπία του διαβατηρίου του ήταν πεταμένα στις 27και 29 /6 2012 στα σκουπίδια έξω από το ΓΛΚ.
    Επί έξη μήνες παίρνω καθημερινά τα σκουπίδια έξω από το ΓΛΚ και πολλές φορές υπάλληλοι του Υπουργείο μου δημιουργούν επεισόδιο διότι με τα έγγραφα που βρίσκω τελείως απαξιωμένα στα σκουπίδια τους εκθέτω τελευταία είχα συνομιλία επί του πεζοδρομίου για το θέμα αυτό με τον Γενικό Διευθυντή του ΓΛΚ κύριο Καρακουση και πολλές φορές ο αστυνομικός φρουρός μου ζητά τα στοιχεία της ταυτότητας και αμέσως τα δίνω.
    Καμία διάρρηξη δεν έγινε ΜΑΛΑΚΙΑ του γραφείου του κυρίου ρουσφετολόγου Υπουργού είναι τέλος.

    Δημήτρης Γεωργακόπουλος
    Πρόεδρος ΣΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου