Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο Β. Αγγουράς απαντά στους δημάρχους (video)

Ο κ. Αγγουράς απαντά στους Δημάρχους για τα Κέντρα Υγείας στο STAR Λαμίας.


Την ανησυχία τους για το μέλλον των κέντρων υγείας εκφράζουν μιλώντας στο Star, οι δήμαρχοι Λοκρών και Μακρακώμης, αν συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό η απογύμνωση τους από γιατρούς που μεταφέρονται στο νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα στελέχωσης που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα. 

Με υπομνήματα, καλούν τη διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας να φροντίσει να επιστρέψουν οι γιατροί που έχουν φύγει και να μην μετακινηθούν άλλοι, πριν κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.



Ο Β. Αγγουράς απαντά στους δημάρχους από LAMIASTARGR

9 σχόλια:

  1. To K.Y.Αταλάντης ΔΕΝ έχει ακτινολόγους για να μετακινήσει ο κ. Αγγουράς. Το ακτινινολογικό του Κ.Υ. δουλεύει ΜΟΝΟ με το βοηθητικό προσωπικό των 2 ατόμων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδειάζει κανονικά τον Λιόλιο ο πολύς κ. Αγγουράς!!! Βάσει κουτσομπολιών υποστηρίζει πως λειτουργεί ο Δήμαρχος Λοκρών και σε κουτσομπολιά βασίζει την επιστολή του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΖΟΡΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΤΥΧΩΣΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ STAR ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι φαίνεται πως κάνουμε λάθος. Πολίτες, ασφαλισμένοι, δήμαρχοι, εφημερίδες, blogs, προσωπικό των Κ.Υ., διευθυντές και προσωπικό του Γ.Ν.Λαμίας... Όλοι...

    Μόνο ο κ. Αγγουράς έχει δίκιο και τα πάντα σωστά φαίνεται να έχει πράξει κατά την περίοδο της διοίκησής του...

    Όλοι εμείς οι υπόλοιποι σε αυτόν τον κόσμο κάνουμε λάθος. Τα Κ.Υ. λειτουργούν άψογα και αποτελεσματικότατα, όπως και το Νοσοκομείο Λαμίας και οι κλινικές του...

    Δεν μένει παρά απονείμουμε στον κ. Αγγουρά την μεγαλύτερη διάκριση της πολιτείας μας για τις εξαιρετικές υπηρεσίες του στον τομέα της υγείας...

    ...και όλοι εμείς οι υπόλοιποι να πάμε να νοσηλευτούμε σε κανένα ίδρυμα ψυχικών διαταραχών...

    Συγχαρητήρια στο κανάλι και την κ. Παρασκευά για την αντικειμενικότητα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λειτουργεί ο ακτινοδιαγνωστικό του Γ.Ν.Λαμίας; Λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος κύριε Αγγουρά; Λειτουργούσε ποτέ;
    Πάγια τακτική του Γ.Ν.Λ. ήταν να στέλνει τους ασθενείς για αξονική εκτός Νοσοκομείου, στα ιδιωτικά διαγνωστικά. Τακτική που βεβαίως υπήρχε πριν ακόμη αναλάβετε εσείς καθήκοντα.
    Όποιος έχει έρθει από Αταλάντη στο Γ.Ν.Λ. και χρειάστηκε αξονική την έκανε έκτος νοσοκομείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η παιδίατρος του Κ.Υ. κ. Παπαγεωργίου πηγαίνει στο Νοσοκομείο Λαμίας δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα κ. Αγγουρά. Και όχι το μήνα. Ρίξτε μια ματιά στις αποφάσεις που έχετε υπογράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΛΑΜΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΝ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟΝ κ.ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Ο κ.ΑΓΓΟΥΡΑΣ;

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ (ΚΑΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ...

    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου