Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ο συνεργάτης του υφυπουργού πήγε στο ΣΔΟΕ να "καθαρίσει..."


Ακόμα δεν πρόλαβε να πιάσει δουλειά η νέα κυβέρνηση για να βγάλει τη χώρα από το τέλμα και οι "παρατρεχάμενοι" έπιασαν δουλειά για να σώσουν τα "λαμόγια", που λυμαίνονταν το δημόσιο χρήμα. 
 
Ευτυχώς που κάποιοι Εισαγγελικοί λειτουργοί και κάποιοι ευσυνείδητοι υπάλληλοι και στελέχη στο δημόσιο τομέα, στέκονται ακόμα όρθιοι και μας υπενθυμίζουν ότι αξίζει να δώσουμε τη μάχη....

Το παρακάτω σχόλιο αναρτήθηκε στο newpost.gr και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, έχει να κάνει με υπόθεση που ερευνά το ΣΔΟΕ στην περιοχή μας και έχει δει το φως της δημοσιότητας. 
 
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που γίνεται παρέμβαση στο ΣΔΟΕ για το συγκεκριμένο φάκελο, ο οποίος καίει πολύ κόσμο, που έχει ασχοληθεί με τα κοινά, όχι μόνο στη Στερεά, αλλά και σε άλλες περιοχές της  χώρας.
Διαβάστε λοιπόν την ανάρτηση με τίτλο:<<Προς υπουργούς και υφυπουργούς: Προσοχή στους συνεργάτες! >>, και θα επανέλθουμε σύντομα στο θέμα....

<<Από πηγή που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, πληροφορήθηκα ότι συνεργάτης υφυπουργού επισκέφθηκε ήδη τον ΣΔΟΕ ζητώντας ρουσφέτι! Ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε συγκεκριμένος φάκελος να παραμείνει στα συρτάρια και να μην πάει στην εφορία!

Το όνομα του υφυπουργού το γνωρίζω, αλλά επειδή δεν είμαι βέβαιος ότι γνωρίζει τις δραστηριότητες του συνεργάτη του, δεν το αναφέρω. Αρκούμαι- προσώρας να συστήσω προσοχή στις επιλογές…>>

ΑΣΚ - newpost.gr
LamiaReport


Από τα παραπάνω συμπεραίνω "συγκάλυψη" από "ψηλά". Ακούμε για τεράστια ποσά μαύρου χρήματος και ονόματα δεν δίνονται στη δημοσιότητα. Αν ήταν ένας απλός πολίτης με μερικά κατοστάρικα αδήλωτα θα είχε γίνει χαμός.

Το ΣΔΟΕ μήνες τώρα ακούμε ότι έχει τσιμπήσει έναν Αντιδήμαρχο και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι. Μήνες τώρα μιλάμε για κυκλώματα στη Φθιώτιδα αλλά κανένα φως στο τούνελ. 

Πίσω από την υπόθεση προφανώς κρύβονται συμφέροντα που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα. 

Ποιοι είναι; ...και... Ποιοι τους καλύπτουν;

Θα μάθουμε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου