Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Δήλωση Χρ. Σταϊκούρα για το αποτέλεσμα των εκλογών


"Σήμερα οι πολίτες της Ελλάδας ψηφίσαμε.

Επιλέξαμε, για μια ακόμη φορά, τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, την ισότιμη και ενεργό συμμετοχή της χώρας στην Ευρωζώνη και τις διαδικασίες της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Δώσαμε την υψηλότερη εμπιστοσύνη για τη διακυβέρνηση της πατρίδας στη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.

Δώσαμε εντολή για τη συγκρότηση ενός αρραγούς, αξιόπιστου και λειτουργικού εσωτερικού μετώπου.
Ενός μετώπου το οποίο θα φέρει σε πέρας την εφαρμογή ενός εθνικού στρατηγικού σχεδίου, που θα ενσωματώνει δεσμεύσεις αλλά και συμφωνίες για νέες πολιτικές με τους εταίρους μας.

Πολιτικές με στόχο την ανακούφιση των περισσότερο οικονομικά αδυνάτων, την αναγκαία δημοσιονομική προσαρμογή και πειθαρχία, την ανάκαμψη και ανάπτυξη της οικονομίας και την κοινωνική συνοχή.


Με πίστη, εντιμότητα και σκληρή δουλειά από την καθεμιά και τον καθένα μας, θα τα καταφέρουμε.

Οι πολίτες και η Ιστορία δεν θα συγχωρήσουν όποιον επιλέξει με προσχήματα, αντί να συνεργαστεί για την επίλυση των προβλημάτων, να αναλάβει το ρόλο του κρυπτόμενου πετροβολητή.

Σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή, η Πατρίδα έχει ανάγκη από όλους μας.

Οφείλουμε να ανταποκριθούμε."

1 σχόλιο:

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΝΔ (ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ 151 ΔΕΝ ΕΧΕΙ) ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. Ο ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ,Ο Α.ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ. Η ΔΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΛΙΒΑΝΑΤΑ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ,ΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ 1200 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου