Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Τι απαντά ο αντιδήμαρχος που έπεσε στα δίχτυα του ΣΔΟΕ

Αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει σε άσχημη οικονομική κατάσταση 

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας καίει πρώην αντιδήμαρχο δήμου της Φθιώτιδας. Τα στοιχεία δείχνουν πως από τους λογαριασμούς του σε διάφορες τράπεζες έχουν διακινηθεί χρήματα που φτάνουν τα 2,8 εκατ. ευρώ.

Ο αντιδήμαρχος, μιλώντας στο lamiastar.gr, είπε πως αυτή την στιγμή στους λογαριασμούς του βρίσκονται ελάχιστα χρήματα, που δεν αρκούν για να ζήσουν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Τα ποσά που αναφέρονται, όπως υποστηρίζει, αφορούν κινήσεις λογαριασμών των τελευταίων 6 ετών και έχουν να κάνουν με την επαγγελματική του δραστηριότητα, για πληρωμές υποχρεώσεων της επιχείρησής του. Για παράδειγμα για να αγοράσει μηχανήματα τα οποία στην συνέχεια χρησιμοποίησε στην δουλειά του.

Όπως επίσης ανέφερε, δε μπορεί ούτε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του και να πληρώσει λογαριασμούς, ενώ οι υποχρεώσεις του σε ασφαλιστικούς φορείς και εφορία είναι σε ρύθμιση. Ακόμη και το σταθερό του τηλέφωνο είναι κομμένο.


Επίσης τονίζει πως στην θητεία του στη θέση του αντιδημάρχου, από το 2007 ως 2010, δεν ήταν ποτέ σε επιτροπές παραλαβής ή ανάθεσης έργων.

Η έρευνα του ΣΔΟΕ ξεκίνησε μετά από καταγγελία στον εισαγγελέα, συνεργάτη του δήμου, που εκδήλωσε το ενδιαφέρον εκείνη την περίοδο να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Ο αντιδήμαρχος και ο δήμαρχος, είχαν καταθέσει εναντίον του μήνυση και στην δίκη που έγινε τον Απρίλιο ο μηνυτής ανακάλεσε.

Ο ίδιος προσθέτει ότι από το 2005 δεν υπάρχει καμία μεταβολή στο Ε9 ενώ κινείται με αυτοκίνητο του 2001.


1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ...

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ STAR ΛΑΜΙΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ; ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου