Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ


Διήμερη περιοδεία στην Ευρυτανία πραγματοποίησε Πέμπτη και Παρασκευή 14 και 15 Ιουνίου 2012, ο Εκπρόσωπος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Ο Τέρενς Κουίκ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Κωνσταντίνο Μπακογιάννη, ο οποίος του έθεσε τρία σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή:

Την οδική σύνδεση Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο, το Τμήμα Δασοπονίας του ΤΕΙ Καρπενησίου που κινδυνεύει να κλείσει και την υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, για την οποία ο κ. δήμαρχος τόνισε ότι «το κράτος τιμωρεί με αυτό τον τρόπο τους πολίτες οι οποίοι επέλεξαν να ζήσουν σε ορεινές περιοχές».

Μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Καρπενησίου ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε:


«Το Καρπενήσι είναι ο προτελευταίος μας προεκλογικός σταθμός. Ήταν για μένα ιδιαίτερη χαρά που ενημερώθηκα από τον δήμαρχο Καρπενησίου, τον κ. Κωνσταντίνο Μπακογιάννη για τα ζητήματα της περιοχής.

Καταγράψαμε τα θέματα που αφορούν το οδικό δίκτυο Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο, αλλά και την φορολογία στο ορεινό αυτό όγκο της Ελλάδας, που πρέπει πράγματι να μπει στο άρθρο 101, παρ. 4 του Συντάγματος, δηλαδή 30% κάτω από τον μέσο όρο του ΦΠΑ, αλλά και 5% για την παροχή τουριστικών υπηρεσιών.

Καταγράψαμε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αξιοποίηση της Λίμνης Κρεμαστών, για την οποία πρέπει να βρεθεί μια λύση με τη ΔΕΗ». 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου