Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΔΣ Επιμελητηρίου Φθιώτιδας: Συκοφαντικό το δημοσίευμα της "ΣΕΝΤΡΑ" - Παραπλάνηση τη Κοινής Γνώμης


Η αποχώρηση 6 μελών του Δ.Σ. ήταν ο λόγος αναβολής του χθεσινού Συμβουλίου και με αυτόν τον τρόπο δεν κατέστη δυνατόν να δοθούν και επίσημα από τον Πρόεδρο και τα μέλη της Δ.Ε. οι ανάλογες εξηγήσεις, σε δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Σέντρα» που ρωτούσε από την μία «που πήγαν τα 400.000 Ευρώ» και από την άλλη απαντούσε ότι «πέταξαν από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας 400.000 Ευρώ».

Η συγκεκριμένη αποχώρηση είχε ήδη σχεδιαστεί καθ’ ότι η ίδια εφημερίδα το ανέφερε σε δημοσίευμα της τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα.


Σε κάθε περίπτωση η Διοικητική Επιτροπή ενημερώνει τα μέλη του Επιμελητηρίου ότι το δημοσίευμα στερείτε στοιχείων και οι όποιες υποθέσεις απέχουν μακράν της αλήθειας. Δηλώνει επίσης ότι κανένα τέτοιο ποσό δεν υπολείπεται του ταμείου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και ουδέποτε έχουν ξοδευτεί παρόμοια ποσά μέσα σε δύο μήνες όπως αυτό αναφέρει.

Επιπλέον οφείλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι ποτέ στο παρελθόν η Διοίκηση του Επιμελητηρίου δεν έχει δώσει εντολή για αγορά ή εξαργύρωση ομολόγων καθ’ ότι δεν της δίνεται παρόμοια δυνατότητα από τον ίδιο τον Νόμο. Η μόνη κίνηση που μπορεί να κάνει η Διοίκηση είναι να καταθέτει τα χρήματα στην Τράπεζα της Ελλάδος και αυτή τα αξιοποιεί κατά τον δικό της τρόπο σε ομόλογα ή τίτλους του δημοσίου.

Συνεπώς και μετά τις χθεσινές εξελίξεις, η Διοίκηση επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος της να προσφύγει στην δικαιοσύνη για συκοφαντικό δημοσίευμα και παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

Οι όποιες  απαντήσεις θα δοθούν, θα είναι η αλήθεια και θα αποτρέψουμε κάθε προσπάθεια επιστροφής του Επιμελητηρίου στις πρόσφατες κακές στιγμές του παρελθόντος που κατά τύχη, συγκεκριμένα πρόσωπα ενεπλάκησαν και τότε.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ, ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗ; ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ; ΕΛΕΟΣ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου