Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η ΔΗΜΑΡ αποφασίζει σε λίγο για... κυβέρνηση


Την οριστική απόφαση για τη συμμετοχή της Δημοκρατικής Αριστεράς σε κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πάρει η Κ.Ε. του κόμματος που θα συνεδριάσει στις 19.00.

Στη ΔΗΜΑΡ οι απόψεις διίστανται, αν και η πλειοψηφία των μελών της ΚΕ στη χθεσινή συνεδρίαση τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής σε μια τέτοια κυβέρνηση.

Ομόφωνα, ωστόσο, ελήφθη απόφαση να γίνει αποδεκτή η εισήγηση του Φώτη Κουβέλη αναφορικά με το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας η οποία να εξασφαλίζει προγραμματική συμφωνία και να απαρτίζεται από φερέγγυα πρόσωπα.


Παράλληλα, φαίνεται ότι δεν τίθεται θέμα για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, παρόλο που υπάρχουν στελέχη, όπως, για παράδειγμα, ο Οδυσσέας Βουδούρης, που με δημόσιες δηλώσεις τους εκφράζουν τη διαφωνία τους πρωθυπουργικά καθήκοντα να αναλάβει ο Αντώνης Σαμαράς.

«Δεν θα ήταν για εμάς το μείζον. Από τη στιγμή που φαίνεται ότι υπάρχει αποδοχή από όλες τις πλευρές δεν θα βάζαμε εμείς τέτοιου είδους προσκόμματα», ανέφερε σε δημόσιες δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Όπως και να έχει αρχίζει να διαφαίνεται πως η ΔΗΜΑΡ θα πληρώσει βαρύ τίμημα αν τελικά συμμετάσχει σε μία κεντροδεξιά κυβέρνηση, τη στιγμή μάλιστα που Αξιωματική Αντιπολίτευση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου