Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Επιστολή Σταϊκούρα σε Λυκουρέτζο για το Γ.Ν.Λαμίας


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, απέστειλε στις 27/06/2012 επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, για την αντιμετώπιση επειγόντων προβλημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. 

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Το Γ.Ν. Λαμίας αντιμετωπίζει πολλά και επείγοντα προβλήματα. Ενδεικτικά σας γνωστοποιώ ορισμένα εξ’ αυτών, όπως μας αναφέρθηκαν από τον Διοικητή του Νοσοκομείου.


1ον. Η μετακίνηση Ιατρού Επιμελητή Β’ Νευροχειρουργικής από το Γ.Ν. Λαμίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», οξύνει το ήδη υπάρχον πρόβλημα ελλείψεων σε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

2ον. Με την Α.Π. ΔΥ5α/οικ. 60695/15-6-2012 Απόφαση του ΥΥΚΑ έγινε ανακατανομή των ποσών που προβλέπονταν για την αποζημίωση των εφημεριών των γιατρών του ΕΣΥ του μηνός Απριλίου, τροποποιώντας, την κατανομή που είχε γίνει με την Α.Π. Υ10α/ΓΠ οικ. ΓΥ 156/01-03-2012. Με την νέα κατανομή, έγινε μείωση του ποσού που αντιστοιχεί στις εφημερίες μηνός Απριλίου των γιατρών του Γ.Ν. Λαμίας, με συνέπεια να αδυνατεί το Νοσοκομείο να καταβάλει αποζημίωση για εφημερίες που έχουν πραγματοποιηθεί.

3ον. Η Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου έχει άμεση ανάγκη για ενίσχυση σε ιατρικό προσωπικό διότι αδυνατεί να καλύψει ακόμη και τον αναγκαίο αριθμό εφημεριών».

Παρακαλώ για την αξιολόγηση και αντιμετώπιση των ως άνω προβλημάτων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου