Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

«Όσα πάθη έχει η ψυχή σου...τόσους και αφέντες»!


Οι εκλογές πέρασαν!

Η χώρα φαίνεται να σχηματίζει κυβέρνηση με παρατάξεις οι οποίες κατά τις προηγούμενες δεκαετίες έμοιαζαν άσπονδοι εχθροί....( λέω έμοιαζαν).

Τώρα μοιράζονται την κοινή μνημονιακή τους πολιτική.

Ανταλλάσσουν χειραψίες, εγκάρδιους εναγκαλισμούς προτείνουν κοινά πρόσωπα που θα συνθέσουν την πολιτική ηγεσία σε αυτή τη δύσκολη ώρα που περνάει η πατρίδα ...κι όποιος αντέξει !

Είναι απόλυτα σεβαστή η «βούληση» του ελληνικού λαού ( πρόκειται για βούληση ή για εξαναγκασμό; ) όσον αφορά την παράταση της «ζωής» του μεγάλου ασθενούς που λέγεται Ελλάδα στο μνημόνιο με όποιο κόστος κι αν αυτό συνεπάγεται.


Αλλά όπως έλεγε κι ο Χριστός : « Δεν μπορώ να σας σώσω αν εσείς δεν θέλετε να σωθείτε»!

Δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή για την εμπλοκή μου στα κοινά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες , γιατί είμαι υπερήφανος που είμαι και Ανεξάρτητος και Έλληνας.

Είμαι σίγουρος όταν φωνάζω ότι το μνημόνιο δεν υφίσταται διότι δεν ψηφίστηκε όπως έπρεπε και άρα κρίνεται αντισυνταγματικό...και θα εξακολουθώ να το φωνάζω!

Το πιστεύω ακράδαντα!

Ζω και αναπνέω κάτω από τον ίδιο ουρανό με την πλειοψηφία των πολιτών που έντρομοι βλέπουν τα νοσοκομεία χωρίς γάζες και οινόπνευμα, την πενταμελή οικογένεια στη Ναύπακτο που ζει μέσα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο διότι οι γονείς είναι άνεργοι, και για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια, η ύφεση στη χώρα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο.

Αν ο ελληνικός λαός επαναπαύτηκε στο διάστημα από την 6η Μαίου έως τις 17 Ιουνίου διότι δεν φορολογήθηκε για ένα μήνα και θεώρησε ότι τα βάσανά του θα τελειώσουν...γελάστηκε, εξαπατήθηκε, παραπλανήθηκε.

Τα δύσκολα είναι εδώ. Μπροστά μας και ολοζώντανα!

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μας για να κρατάμε σε εγρήγορση τη μνήμη και το μυαλό σας σε ότι αφορά το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι από την πολιτική δεν πρέπει κανείς να φεύγει πλουσιότερος αλλά ενδοξότερος όπως έλεγε και ο μεγάλος φιλόσοφος Ισοκράτης.

Κι ενδοξότερος γίνεται κανείς όταν ζει για κάτι πέρα από τον εαυτό του και αγωνίζεται για το κοινό καλό.

Αλλιώς η κοινωνία καταστρέφεται.

Άλλωστε η ιστορία των ανθρώπων έχει αποδείξει ότι το προσωπικό συμφέρον και τα δόλια τεχνάσματα μιας ελίτ δημαγωγών, κατέστρεψαν όχι μία , όχι δύο αλλά πολλές φορές , τις κοινωνίες των ανθρώπων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους πολίτες της Φθιώτιδας που ξεχώρισαν και τίμησαν με την ψήφο τους το ήθος και την τιμή των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά κι εκείνους που χωρίς την ψήφο τους αναγνώρισαν την αξιοπρέπεια και την αγωνία μας για μία Ελλάδα που μας αξίζει.

Μια Ελλάδα Ανεξάρτητη.... χωρίς πάθη...γιατί όσα πάθη έχει η ψυχή σου, τόσους και αφέντες....

Κι εμείς πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου να γυρίσουμε την πλάτη στους αφέντες!

Είμαστε Εδώ....
Είμαστε πολλοί
Είμαστε Ανεξάρτητοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου