Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ και με καθαρή διαφορά από τη ΝΔ

Η Ελλάδα -όπως όλα δείχνουν- αλλάζει σελίδα σήμερα.  

Ο ΣΥΡΙΖΑ απόψε το βράδυ -κατά την προσωπική μου άποψη και ερμηνεύοντας την κινητικότητα σήμερα, αλλά και το ενδιαφέρον των (ξένων κυρίως) δημοσιογράφων- αναμένεται να είναι το πρώτο κόμμα και μάλιστα με καθαρή διαφορά από τη ΝΔ.

Συγκρίνοντας μόνο το πλήθος των δημοσιογράφων και τις συγκεκριμένες ερωτήσεις που απηύθυναν σε κάθε πολιτικό αρχηγό, κατά την επίσκεψη του καθενός στα εκλογικά τους κέντρα για να ψηφίσουν, είναι πολύ εύκολο να βγάλει κανείς τα συμπεράσματα του.


Το "ρεύμα" δεν κρύβεται... Όπως δεν κρύβεται και η ανυπομονησία των δημοσιογράφων να πάρουν "δήλωση" από τον νικητή...
  

Π.Φ.


Ψήφισε εν μέσω πρωτοφανούς συνωστισμού ο Αλ.Τσίπρας 
Κατάμεστο από ξένους δημοσιογράφους το εκλογικό κέντρο
Σε ένα εκλογικό κέντρο κατάμεστο από ξένους δημοσιογράφους ψήφισε λίγο μετά τις 11 ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, έδειξε εντυπωσιασμένος από το πλήθος των εκπροσώπων του Τύπου που βρέθηκαν στο σχολείο της Κυψέλης για να απαθανατίσουν τη στιγμή που θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα.



Αμέσως μετά, ο Α. Τσίπρας δήλωσε: «Το φόβο τον νικήσαμε. Σήμερα ανοίγουμε δρόμο στην ελπίδα, σε ένα καλύτερο αύριο, με το λαό μας ενωμένο, αξιοπρεπή και υπερήφανο. Το μέλλον ανήκει στους κομιστές της ελπίδας».

Δείτε το video:


10 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?

      Διαγραφή
    2. ΨΗΦΙΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΟΒΙΕΤ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΙΒΗΡΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.

      Διαγραφή
  2. Η ΜΑΧΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΔ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΚΕ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΛΑΟΣ, ΔΡΑΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  3. κλανετε μεντες ολοι !!!!!!!!!!!!!σε τι περιπετειες να μπει η ελλαδα ρε λαμογια ???????????? θα πεθανουμε απο την πεινα αν βγει α σαμαρας!!!!!!!!!καιρος να αρχισετε να δουλευετε οι επιδοτησεις κακο μας εκαναν!!!!!!!!!!!!1500000 ανεργους ελληνες εχει η αθηνα πρεπει να ειναι τρελοι να ψηφισουν σαμαρα !!!!αντε και απο αυριο με τσιπρα πρωθυπουργο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΗΜΑΡ ΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To τελευταίο απογευματινό κύμα των ψηφοφόρων που ενδέχεται να ψηφίσουν μαζικά περιμένουν οι δημοσκόποι για να μπορέσουν να βγάλουν ένα σαφές συμπέρασμα για τα ποσοστά των κομμάτων που θα παρουσιάσουν στο...

    κοινό exit poll.

    Μέχρι το μεσημέρι περί τις 12:30 η ΝΔ είχε μικρό σαφές προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Το πρωί όμως και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες ψήφισαν οι μεγαλύτερες ηλικίες.

    Το πιο κρίσιμο δείγμα είναι το απογευματινό. Εκεί θα κριθούν τα πάντα ως προς τα ποσοστά των κομμάτων. Σημειώστε πως στις ηλικίες 18-35 η ΝΔ έλαβε 3% στις προηγούμενες εκλογές.

    Η επεξεργασία του τελευταίου δείγματος θα ολοκληρωθεί περίπου στις 6.15 το απόγευμα. Τότε θα μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου