Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Κοντά στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αταλάντης


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αταλάντης στις 27/05/2012 που είχε ως προορισμό το Σούνιο, και συγκεκριμένα τον  Αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα, την  Βάρκιζα και τέλος και πιο βασικό την επίσκεψη στα Παιδικά Χωριά SOS.  


Μετά από επιτυχή εθελοντισμό του σχολείου από τις οικογένειες των παιδιών και άλλων φορέων που πρόσφεραν βοήθεια, όπως των «Βάγιας Α.Ε, του Carrefour Express Αταλάντης, του κ. Πουρναρόπουλου, της Εκκλησίας Αγ. Σωτήρος,  δύο γυναικών από το Σύλλογο "Αγ. Ανάργυροι" και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αταλάντης», δόθηκαν με σεβασμό προς τα παιδιά.


Με την αξιόλογη χειρονομία όλων αυτών των ανθρώπων  αποδεικνύεται  έμπρακτα το ενδιαφέρον και η ευαισθησία  στο έργο που προσπαθεί να κάνει ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αταλάντης. 

  Τους Ευχαριστούμε όλους!

TΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS.ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ.(ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο τους !!!!ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ????/ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ (ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ?????ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ!!!




    ***ΤΑΡΑΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΝΕΤΕ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου