Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Τόνια Αντωνίου: Θα συνεχίσω να παλεύω για τον τόπο μας

Η κ. Τόνια Αντωνίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν σε αυτές τις εκλογές, καθώς και τους φίλους που στάθηκαν δίπλα μου. 

Ο αγώνας που δώσαμε μαζί δεν ήταν νικηφόρος. 

Η στήριξή τους όμως μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να παλεύω για τον τόπο μας, αλλά και να συμβάλω στην εθνική προσπάθεια, ώστε ως χώρα και ως κοινωνία να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να την ξεπεράσουμε.


Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ για την εκλογή τους όλους όσους επέλεξε ο Φθιωτικός λαός να τον εκπροσωπήσουν στην βουλή και τους εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

19 σχόλια:

  1. Όπως τόσα χρόνια!
    Σταμάτα επιτέλους να δουλεύεις τον κόσμο!
    Πάρε το απόφαση, τελείωσες πολιτικά, τα λάθη σου, ο εγωισμός σου, η νοοτροπία σου, το τσάμπα νταϊλίκι και κυρίως τα άπειρα ψέματά σου μαζί με το ανεκδιήγητο θράσος σου σε έφεραν,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, σε αυτή τη θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ.. ΤΕΛΙΚΑ.. ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ;;

      Διαγραφή
    2. Ναι σε ολα ηθελες!!
      Και πολλους ψηφους πηρες τελειωσες δεν ειχες το θαρος αλλα ουτε και αυτοπεποιθεση να πεις ΟΧΙ ΡΕ ! Αφησες να μας πουλησουν δηθεν για το καλο μας ! Δεν σκεφτηκες μας σκεφτηκες ΚΑΘΟΛΟΥ.
      Ακολουθαγες τον πουλημενο για να εισαι Βουλευτης.

      Διαγραφή
    3. AN SKEFTOTAN MIA TETRETIA PRIN ESY UA ARMEGES PROBATA. PIGENE STO FYSIKO SOY XVRO, KAI YMNHSE τα χρυσα αυγα. Αυτά άλλωστε σου ταιριαζουν.

      Διαγραφή
  2. ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.


    Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΩΝΗΣ-ΛΙΟΛΙΟΣ FOR EVER!!! ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΩΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΣΗΤΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ... ΑΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Κατερίνα Μπατζελή έκανε την πιο αξιοπρεπή προεκλογική παρουσία στη Φθιώτιδα και της αξίζει να έχει μια 2η ευκαιρία. Η Τόνια βγήκε 3 φορές, έκανε 8 χρόνια βουλευτής και από έργο μηδέν. Πολλές υπηρεσίες έφυγαν από τη Λοκριδά τα τελευταία χρόνια και η Τόνια δεν έβγαλε ούτε καν μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Στα έργα φαίνεται η αξία το καθενός και όχι στα λόγια. Από λόγια χορτάσαμε!!!

      Διαγραφή
  5. ΑΚΟΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΓΙΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ Η ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΥΜΗΘΗΤΕΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΊΧΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ Η ΤΟΝΙΑ! ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

      Διαγραφή
  7. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα δεν τα τρωμε!!!Ο Αργύρης Αλεξίου θα πάρει την θέση σου στν περιοχή μας και στην καρδια μας γιατι ειναι αγωνιστής και το αξίζει. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ για να έχει τον δικό της βουλευτή!!!Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόνια, καλύτερα για πρώτη φορά στη ζωή σου να δουλέψεις για να καταλάβεις πως βγαίνει το μεροκάματο. Αρκετά "βοήθησες" τον τόπο και το "ΠΑΣΟΚ". Άσε καλύτερα να μας σώσει κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον κάνεις λάθος. Στη Λοκρίδα η ΔΗΜ.ΑΡ. πήρε ποσοστό 4.01% και ήταν 7ο κόμμα, κάτω και από τη Χ.Α. Το ΣΥΡΙΖΑ πήρε 14.01%.
    Μάλλον η Λοκρίδα δεν ψηφίζει ΔΗΜ.ΑΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Τόνια είναι γνήσιο παιδί του κομματισμού που μας έφτασε στη χρεωκοπία. Βγήκε στο προσκήνιο μέσα από τον κομματικό μηχανισμό με πολιτικό μέντορα της αυτόν που σήμερα είναι στη φυλακή με την κατηγορία της μίζας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Διορίστηκε 18 χρονών σε ΔΕΚΟ, ως αντάλλαγμα επειδή ήταν στην κλαδική και πρωτοστάτησε στις καταλήψεις των σχολείων την περίοδο 1990-91 ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Διορίστηκε χωρίς κανένα τυπικό προσόν (ούτε πτυχίο δεν έχει), ενώ σήμερα χιλιάδες νέοι με πτυχίο και μεταπτυχιακό είναι άνεργοι, χάρη στην πολιτική που η ίδια και οι όμοιοι της εφάρμοσαν. Επιβίωσε όλα αυτά τα χρόνια εξαιτίας των διορισμών και ρουσφετιών που έκανε. Μετά τη χρεωκοπία αυτά τέλειωσαν και μαζί έφυγαν και οι χειροκροτητές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για βρες μου κάποιον απο όλους τους υποψηφιους βουλευτές που δεν είναι κομματικοί.που δεν έκαναν χρήση ρουσφετιού για να μιλάμε τίμια.

      Διαγραφή
  11. ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΝΩΟΥΣΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παντως απο την Τονια τον Τσωνη και τους αλλους, 1000000000000 φορες η Κατερινα. Πιστευω οτι στις επομενες εκλογες (χωρις την Τονια, παναγια μου) να κερδισει αυτη την εδρα, εξαλλου ουτε 500 σταυροι δεν ηταν η διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΦΑΣ... ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΙΣΤΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΥΡΟΥΣ... ΟΠΟΤΕ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου