Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΘΑ ΑΥΞΉΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΚΡΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;

Είναι γνωστό πως οδεύουμε σε νέες εκλογές αυτή τη φορά με λίστα και όχι με σταυροδοσία των υποψηφίων.

Αυτή τη φορά το ποιοι θα εκλεγούν θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το σκεπτικό των αρχηγών των κομμάτων σχετικά με τον τρόπο που θα καταρτίσουν τις λίστες των ψηφοδελτίων. 

Οι πρώτοι σε σταυρούς στις εκλογές της 6ης Μαΐου στη Φθιώτιδα θα είναι και πρώτοι στη λίστα που θα καταρτίσουν οι αρχηγοί των κομμάτων; Αν ισχύσει αυτό τότε οι Λοκροί υποψήφιοι κ.κ. Χειμάρας και Αλεξίου θα είναι πρώτοι στις λίστες των κομμάτων τους.

Θα ηγηθούν του ψηφοδελτίου αυτοί που ο πρόεδρος κάθε κόμματος θεωρεί ότι πρόσκεινται στο δικό του εσωκομματικό στρατόπεδο; Σε μία τέτοια περίπτωση πρώτη στη λίστα του ΠΑΣΟΚ θα είναι αναμφίβολα η κ. Αντωνίου, άλλη μία υποψήφια από τη Λοκρίδα.

Πάντως αν οι κ.κ. Χειμάρας και Αλεξίου βρεθούν πρώτοι στις λίστες των ψηφοδελτίων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ αντίστοιχα, τότε αυτό από μόνο του είναι σίγουρο πως θα ασκήσει πίεση και στα άλλα κόμματα να βάλουν στη δεύτερη θέση Λοκρούς υποψήφιους, κι αυτό διότι οι πρώτοι στη λίστα εκλέγονται κατά 90%-95% και όπως είναι φυσικό θα προσελκύσουν τους Λοκρούς ψηφοφόρους.


Οι συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί, από τις εκλογές της 6ης Μαΐου αλλά και από τον τρόπο που θα πραγματοποιηθούν οι νέες εκλογές στις 17 Ιούνη, δίνει την ευκαιρία στη Λοκρίδα να αντιπροσωπεύεται στη βουλή από τουλάχιστον δύο Λοκρούς βουλευτές. 

Αναμένουμε λοιπόν, εκτός από τους κ.κ. Χειμάρα (ΑΝ.ΕΛ.) και Αλεξίου (ΔΗΜΑΡ), ποια θέση θα κατέχουν και οι υπόλοιποι Λοκροί υποψήφιοι, Μπρεκουλάκης (ΝΔ), Κολιοφούτης και Λαπατσιώρας (ΣΥΡΙΖΑ), Δροσοπούλου (ΑΝ.ΕΛ.), Ζάρκα (ΚΚΕ) και Τσαμπά (ΔΗΣΥ)

Μένει να δούμε τις λίστες των ψηφοδελτίων των κομμάτων και κυρίως τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών...

12 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΑΡΓΥΡΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΉΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ , ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ 90-95%.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ,ΕΓΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΔΗΜΑΡ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΣΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.... ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΣ ΜΕΝΩ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΤΟΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ !

      Διαγραφή
    2. και τι ξέρουν οι δεξιοί από κομμουνισμό?Αλλά κάτι τέτοιοι μαλάκες μας έφεραν σε τέτοιο σημείο.

      Διαγραφή
    3. "Δεν φέρει στοιχεία κομμουνισμού απαράδεκτα για την κουλτούρας μας..."
      Ένα είναι σίγουρο φέρει στοιχεία βλακείας χαρακτηριστικό της δεξιάς σας κουλτούρας!
      Πάτε και εσείς στη ΝΔ, μπείτε στο μαντρί δωσίλογοι! Ούτε ψέματα δεν ξέρετε να λέτε! Στήσατε κ@@λο για τη θεσούλα του ΥΕΘΑ!

      Διαγραφή
  2. αν μπει η αντωνιου πρωτη στη λιστα θα σβησει και το πασοκ απο τη φθιωτιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ Σ΄ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ Η ΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ

      Διαγραφή
  3. Αργύρη πρεπει να το δεις πιο σοβαρα !!! Εγω ΝΔ ψηφισα και θα σε ψηφισω εγω και ολη η οικογενεια μου. Ντοπιος εισαι γιατι να μην σε βγαλουμε και να μπορουμε να εχουμε φωνη.Καλο ειναι η Λοκριδα αφου μπορει να ψηφισει Δημαρ ωστε να βγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Λοκρίδα πρέπει να ψηφίσει ΔΗΜ.ΑΡ και Φ.ΚΟΥΒΕΛΗ πάνω από κόμματα και παρατάξεις για να βγάλει τον ντόπιο Αργύρη Αλεξίου βουλευτή Φθιώτιδας!!! Εξάλλου ο Φ.ΚΟΥΒΕΛΗΣ ήταν σταθερός στις θέσεις του και τις απόψεις του για απαγκίστρωση από το μνημόνιο και την παραμονή της χώρας στο ευρώ, δεν έγινε δεκανίκι κανενός , υποστήριξε κυβέρνηση αριστεράς όταν του ζητήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και έχει πολιτισμένο πολιτικό λόγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ μιας και ετσι αποφασισε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ για οσους ηταν πρωτοι σε σταυρους!!!Ευχομαι και εγω ,αν θελετε ,περα απο κομματα και παραταξεις να ψηφισετε ΔΗΜ.ΑΡ ωστε να ξεπερασω τους υποψηφιους αλλων κομματων ,απο τις αλλες περιοχες της Φθιωτιδας και η ΛΟΚΡΙΔΑ και ιδιαιτερα ο Δημος Λοκρων ,απ οπου κατάγομαι,να εχει τον δικο της προοδευτικο ,βουλευτη!!!Μονο 2000 ψηφους επιπλεον να παρει η ΔΗΜ.ΑΡ απο τους 15.000 που ΨΗΦΙΖΟΥΝ στο Δημο ΛΟΚΡΩΝ ,δεν λεω στην Φθιωτιδα,αρκουν ,μιας και ειμαι πρωτος στην λιστα (και δεν χρειαζεται πλεον σταυρο) ,να με στειλουν αντιπροσωπο τους ,στην Βουλη!!!Σας ευχαριστω λοιπον προκαταβολικά και υποσχομαι ,ειτε ετσι ,ειτε αλλιως,να αγωνιζομαι για καλυτερες μερες ,για τους συμπατριωτες μου και ολους τους Ελληνες!!!Σας ευχαριστω απο τα βάθη της καρδιας μου ,ολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΑΓΑΤΕ ΨΩΜΙ !
      ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !
      ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΝΑΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ? ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ?
      ΟΧΙ ΜΩΡΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
      Π Α Σ Ο Κ !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. matrix!!!!!







      ***ταραξιας

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου