Τρίτη 8 Μαΐου 2012

" Ψάχτε τα λεφτά αλλού" - Ανακοίνωση του ΑΡΓΥΡΗ Α. ΑΛΕΞΙΟΥ, αρχιτέκτονα, υποψήφιου Βουλευτή Φθιώτιδας με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Θα ΄θελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου ,όλους εσάς τους Φθιωτείς και τους Λοκρούς που αναγνωρίσατε τους  αγώνες μου και με εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας  και μάλιστα με αναδείξατε πρώτο με την ψήφο σας στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής  Αριστεράς στην Φθιώτιδα  με αναμφισβήτητη πρωτιά από τον δεύτερο.

  Οι ψήφοι αυτοί στην Δημοκρατική Αριστερά που έδρασε συλλογικά δημοκρατικά αλλά και υπεύθυνα ,χωρίς υπεκφυγές  , αλλά και οι ψήφοι στο πρόσωπο μου , με επιφορτώνουν με νέα, μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι σας να σας βγάλω ασπροπρόσωπους  για την επιλογή σας, αλλά και να δώσω πιο εντατικούς αγώνες μαζί σας για κατάργηση των μνημονίων ,χαρατσιών και των άδικων και αντιλαϊκών μέτρων  που έχουν επιβληθεί  από την συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ . Ο λαος ειπε  ΟΧΙ στο Μνημόνιο και τις συνέπειες του ,αλλά ΝΑΙ στην Ευρώπη των Λαών και το ΕΥΡΩ , όπως οι θέσεις της  ΔΗΜ.ΑΡ.
 
  Οι αντιευρωπαϊκές δυνάμεις ,ο καθένας για άλλους λόγους ,  ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή  αλλά και κάποιες που δεν κατάφεραν να μπουν με μικρά ποσοστά όπως ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ΟΧΙ (ΕΠΑΜ-Παπαθεμελής ) κλπ., δεν συμπληρώνουν  μαζί ούτε 17% ,άρα η πλειοψηφία των Ελλήνων ,83 % ,είναι υπέρ , έστω μιας άλλης Ευρώπης αλλά σίγουρα υπέρ του Ευρώ.

 Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι Έλληνες τιμώρησαν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ , κόμματα του Μνημονίου ,έδωσαν δύναμη στις Αριστερές δυνάμεις και ιδιαίτερα στο ΣΥΡΙΖΑ .
  
Λυπάμαι   πολύ ,που η αγανάκτηση και η τιμωρία, εκφράστηκε με την ψήφο στην Χρυσή Αυγή , ένα κόμμα κατά της Ε.Ε. και του Ευρώ ,αλλά και ακραίο ,έχοντας σαν πρότυπο τον Αδόλφο Χίτλερ ,ώστε να στέλνει η Φθιώτιδα εκπρόσωπο στην Βουλή ,όταν κάποτε στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο ,η ίδια η Φθιώτιδα ,είχε χιλιάδες θανάτους και θύματα πείνας ,φτώχειας και διώξεων  απ΄ αυτή την ναζιστική και άκρα φασιστική πολιτική .
   
 Ο λαός λοιπόν αποφάσισε ΟΧΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΝΑΙ στην Ευρώπη των Λαών και το ΕΥΡΩ και μας στέλνει μήνυμα με την ψήφο του να γίνει οικουμενική  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ προς αυτή την  κατεύθυνση , ώστε να απελευθερωθεί η Ελλάδα από το Μνημόνιο και τους επαχθείς του όρους , να μείνει  όμως στο Ευρώ και να υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ στο κράτος και τις κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις , ανάπτυξη και πάταξη της γραφειοκρατίας ,της παραοικονομίας ,της φοροδιαφυγής του μεγάλου κεφαλαίου  .

  Ψάχτε τα λεφτά αλλού, είπαν οι Έλληνες ψηφοφόροι ,θέλουμε μισθούς και συντάξεις ,υγεία ,πρόνοια και αλληλεγγύη  ,αλλά και μια Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, αυτά πρέπει να κάνετε , μας είπαν με την ψήφο τους  ,οι νέοι πολιτικοί ,απ όλα τα κόμματα τουλάχιστον τα φιλοευρωπαικά.
 

Α. ΑΛΕΞΙΟΥ 
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
6936950699

4 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΡΓΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,EIMAΣTE MAZI ΣΟΥ. VIRUS LOKROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ . ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΙ 1000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 5000 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΤΖΕΝΗ ΛΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΓΥΡΗ,ΟΛΗ Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 5000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 15.000 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ . ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ,ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΛΟΚΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ!!! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΟΥ!!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΕΛΕΝΗ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Αργύρη!!! Ναι θα σε βγάλουμε βουλευτη - θα βγαλουμε δικό μας βουλευτή!!!!Εγώ έκανα την μ...κια και ψήφισα Χρυσή Αυγή - ΤΟ ΣΚΥΛΟΜΕΤΆΝΟΙΩΣΑ , υπόσχομαι οτι 30 ψήφους θα σου τους φέρω εγώ. Ολοι μαζί θα σε βγάλουμε γιατί το αξίζεις ,εισαι αγωνιστής και αληθινός!!!Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου