Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ευχαριστώ από καρδιάς από τον Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο


Μετά το πέρας της εκλογικής μάχης της 6ης Μαΐου και την τελική έκβαση του αποτελέσματος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τις φίλες και τους φίλους στον Νομό Φθιώτιδας. Έδωσα και - στην ουσία - δώσαμε έναν αγώνα με ευπρέπεια, ήθος, αξιοπρέπεια και αλήθεια. Η προσπάθεια μου είχε ως επίκεντρο τον απλό πολίτη της Φθιώτιδας και διεξήχθη αποκομμένη από μικροκομματικές συναλλαγές.

Το αποτέλεσμα των εκλογών δημιουργεί εύλογο προβληματισμό, διότι έως και την ύστατη στιγμή, στους πολλούς, κυριάρχησε η οργή και ο θυμός. Ωστόσο, το μήνυμα του εκλογικού σώματος ήταν ξεκάθαρο και ηχηρό προς πάσα κατεύθυνση. Ο πολίτης ζήτησε να αλλάξουν όλα ριζικά και σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να εργαστούμε όλοι.

Ευχαριστώ θερμά εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους. Τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, τους πολιτικούς, τους προσωπικούς μου φίλους και εκείνους που κατά την προεκλογική περίοδο ασπάστηκαν  και ενστερνίστηκαν τα πιστεύω και τις θέσεις μου, καταδεικνύοντας, ότι παραμένουμε η παράταξη των κρίσιμων και μεγάλων ιστορικών επιλογών  που δικαιώθηκαν ανά το παρελθόν και είμαι σίγουρος και στο απώτερο μέλλον.

Παραμένουμε η παράταξη που είναι προσηλωμένη στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και που εγγυάται την εγχώρια ευημερία και ομαλότητα μέσω της ευρωπαϊκής προοπτικής. Πιστοί στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες γαλουχηθήκαμε, παραμένουμε εκείνοι που «κοινωνούμε» την πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και που αγωνιζόμαστε με περισσότερη επιμονή για την επικράτηση των δυνάμεων της σιγουριάς και της αξιοπιστίας.


Ευχαριστώ ειλικρινά και με την ίδια θέρμη, εκείνους που ενστερνίστηκαν άλλες θέσεις και έκαναν διαφορετικές επιλογές. Κατέδειξαν την ανάγκη ριζικής αλλαγής, κάτι που είναι ζητούμενο και επιβεβλημένο, αλλά και κάτι που πρέπει να επιτευχθεί με όρους υπευθυνότητας , οι οποίοι θα αποτρέπουν την περαιτέρω δημοσιονομική εκτροπή και δεν θα απειλούν εν συνεχεία και την κοινωνική συνοχή και την εθνική αξιοπρέπεια.

Επιπροσθέτως θέλω να συγχαρώ για την εκλογή τους όλους εκείνους που επέλεξε ο κόσμος της Φθιώτιδας για να τον εκπροσωπήσουν στο Εθνικό Κοινοβούλιο και τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη που είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

Διανύουμε ακόμη κρίσιμες και ιστορικές στιγμές. Σήμερα οφείλουμε όλοι, να αναζητήσουμε την καλύτερη λύση για την άρση των αδιεξόδων. Μαζί πρέπει να εντείνουμε τους κοινούς αγώνες. Μαζί οφείλουμε να αναζητήσουμε όλα εκείνα τα οποία μας ενώνουν και όχι εκείνα που μας χωρίζουν, μέσω της καλλιέργειας πνεύματος εθνικής σύμπνοιας, συνεννόησης και συμπόρευσης.

Η δική μας ενότητα θωρακίζει τον εθνικό πατριωτισμό. Με αυτό τον τρόπο θα απαντήσουμε στα κρίσιμα διλλήματα που ανακύπτουν και τα οποία θα κρίνουν το μέλλον αυτού του τόπου.

Συνεχίζουμε μαζί.

Για την Ελλάδα , την Φθιώτιδα, τα παιδιά μας, την αξιοπρέπεια μας.

Κωνσταντίνος Ι. Κουτσογιαννακόπουλος
Δικηγόρος – Περιφερειακός Σύμβουλος
Πολιτικό  Γραφείο –  Λεωσθένους 12, ΤΚ 35 100 τηλ. 22310 30005 || κιν. 6944 386138 www.koutsogiannakopoulos.gr || kostas.koutsog@gmail.com

4 σχόλια:

  1. Συνεχόμενες και σφοδρές επιθέσεις του Ευ.Αντώναρου στον τρίτο όροφο της Συγγρού. Ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, έκανε λόγο για αρχιτέκτονες του πολιτικού και εκλογικού φιάσκου που πρέπει να φύγουν!

    Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου στις κυβερνήσεις Καραμανλή γράφει:

    ‏ "Μάλλον έχουμε αποτρελλαθεί. Οι αρχιτέκτονες του πολιτικού και εκλογικού φιασκου παραμένουν ανενόχλητοι στον 3 όροφο της Συγγρού..."

    Και συνέχισε:

    "Όπως δεν πήραν είδηση τι γινόταν προεκλογικά σ ολόκληρη την Ελλάδα αποφεύγοντας να εμφανισθούν στις τηλεοράσεις..."

    Λίγο παρακάτω με ένα νέο tweet έκανε κριτική για το γεγονός πως η διερευνητική εντολή έμεινε στα χέρια του προέδρου της ΝΔ μόλις λίγες ώρες:

    "Και φαντάζομαι ότι είναι οι ίδιοι που έκαναν την πολιτικά βλαπτική πρόταση να επιστραφεί η διερευνητική εντολή σε λίγες ώρες…"

    Στο τέλος, ο Ευάγγελος Αντώναρος καλεί ουσιαστικά την ομάδα στελεχών περί τον Αντώνη Σαμαρά να φύγουν από το κόμμα:

    "Δεν είναι ώρα να μαζεψουν τα μπογαλακια τους και να πανε να παίξουν αλλού;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΤΩΝΑΡΕ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ και των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει σήμερα ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος σε μήνυμά του στο twitter επισημαίνει πως
      «άλλη μια μέρα που οι αρχιτέκτονες του πολιτικού φιάσκου προσφέρουν τις ανεκτίμητες συμβουλές τους στον 3° όροφο της Συγγρού».
      «Έβαλαν πλώρη κατά πως φαίνεται να μετατρέψουν το φιάσκο σε τελική και μη αναστρέψιμη πανωλεθρία...έχουν παρελθόν και ξέρουν»,
      τόνισε.

      Διαγραφή
  3. Σύμφωνα με την πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση της Marc που προβλήθηκε από τον Alpha, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο κόμμα με 23,2%, η ΝΔ αυξάνει περίπου κατά μία μονάδα το ποσοστό της στο 19,6% ενώ το ΠΑΣΟΚ καταρρέει κι άλλο χάνοντας μία μονάδα κινούμενο στο 12,5%.
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟς ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ?
    ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΘΕΛΑΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου