Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΠΑΤΖΕΛΗ


Αγαπητές Συμπατριώτισσες, Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στο δύσκολο αγώνα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης.
Μιας εκλογικής αναμέτρησης με πολλαπλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Εκτιμώ ότι πρέπει μαζί  και με πιο ώριμη ματιά, να συνθέσουμε εκ νέου το πολιτικό σύστημα και τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, αλλά και να διασφαλίσουμε την  ενεργό συμμετοχή των πολιτών ώστε να πορευθούμε ξανά στο δρόμο της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής.

Οι στιγμές είναι δύσκολες.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα πρέπει να παρεμποδίζεται με διάφορους τρόπους η επίτευξη κυβερνητικής συνεργασίας των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Η  ακυβερνησία και η αποσταθεροποίηση δεν ήταν το μήνυμα που δόθηκε από τους πολίτες στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Δόθηκε μήνυμα διευρυμένης συνεργασίας, κυβερνητικής, πολιτικής, κοινωνικής.


Οι αγώνες για την επόμενη ημέρα της εθνικής σωτηρίας της Ελλάδας δε θα κατοχυρωθούν απλά και μόνο με κυβερνητικές συμμαχίες, αλλά με εθνική συνείδηση, συνεργασία και εθνικό όραμα.  Να αγωνιστούμε με τους πολίτες της Ευρώπης για μια νέα Ευρώπη.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα είμαι δίπλα σας. Σε κάθε πρόβλημά σας και σε κάθε προβληματισμό σας.
Από κοινού, χωρίς διαχωριστικές γραμμές και φοβικά σύνδρομα θα πορευθούμε για την επόμενη ημέρα του τόπου μας και της χώρας μας.

Άλλωστε πρέπει να δώσουμε μια απάντηση στα παιδιά μας….


Από καρδιάς

Κατερίνα Μπατζελή
πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
πρ. Βουλευτής Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου