Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Αν γίνουν ξανά εκλογές, αυτή τη φορά θα είναι με λίστες...

Αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση και αναγκαστικά γίνουν επαναληπτικές εκλογές τότε αυτές θα είναι με λίστα και όχι με σταυρό όπως οι προηγούμενες. 

Αυτό σημαίνει πως οι πρόεδροι των κομμάτων θα καταρτίσουν ψηφοδέλτια-λίστες σε όλες τις περιφέρειες με πρώτους στις λίστες τα αγαπημένα τους καλά παιδιά και τα μεγάλα στελέχη των κομμάτων και αυτό έχει πολύ ιδιαίτερη σημασία.


Ίσως δούμε τα ονόματα πολλών πρώην βουλευτών (και πρώην υπουργών ίσως) που έμειναν εκτός Βουλής σήμερα, να φιγουράρουν πρώτα στις εκλογικές λίστες των κομμάτων...

...με ότι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα... 




4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ. ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Η ΘΑ ΧΡΗΣΙΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ?
    Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΟΙΚΟΥ.ΕΥΝΟΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ........ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου