Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πρόσκληση ΝΕ ΠΑΣΟΚ



Με ευθύνη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Τοπικών Οργανώσεων ΠΑΣΟΚ  Αταλάντης, Δαφνουσίων, Μαλεσίνας, Οπουντίων, Αμφίκλειας, Ελάτειας, Τιθορέας,   πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 22 Μαΐου 2012 και ώρα 7.30 μ.μ. ολομέλεια παρουσία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Γιώτας Γαζή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών στην Αταλάντη  με θέμα:

« Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012 »
   
      Καλούμε τα μέλη , τους φίλους του ΠΑΣΟΚ  να παραβρεθούν στην ολομέλεια .



Ο Γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας

Διονύσης Δολιανίτης 

11 σχόλια:

  1. θα εχει μοιρολογιστρες????αν οχι ξερω καποιες..απο την μανη φθηνες που ηταν και στο προηγουμενο μνημοσυνο σας ....στειλτε πμ να τις φερω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ ΕΔΥΣΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ!!!

      Διαγραφή
  2. "«Το ΠΑΣΟΚ σάπισε», είπε χαρακτηριστικά o κ. Βενιζέλος. «Δεν υπάρχουν πλέον όργανα, διαλύονται όλα. Υπάρχει μόνο ο πρόεδρος» και πρόσθεσε: «Δεν μιλάω ούτε για ανασυγκρότηση ούτε για επανίδρυση. Μιλάω για αναγέννηση. Να επιστρέψουμε στη μήτρα της παράταξης. Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ θα πάει σε βάθος. Ο επόμενος πρόεδρος θα είναι 30 ετών».
    Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι καταργούνται οι τοπικές οργανώσεις με τη σημερινή τους μορφή αλλά και τα μητρώα μελών και φίλων και αυτοοργανώνεται το κόμμα από μηδενική βάση."
    Εσείς πάλι δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα από όλα αυτά και συνεχίζετε να ψάχνετε τα ...μέλη! Δύσκολο να ξεβολευτείτε! Άσε τον Πρόεδρο να λέει το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και οργανώνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AN EXETE THN TONIA KAΛΕΣΜΕΝΗ ΠΕΣΤΕΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΟΝ ΤΖΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΛΑΜΠΑΣΗ ΑΦΗΣΤΕΤΟΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο έχετε στους κόλπους σας δεξιούς, ανομοιογενείς με τις αρχές του ΠΑΣΟΚ, τόσο πιο κάτω θα πάτε! Ξεκαθαρίστε τι θέλετε να είστε, κεντροαριστερό κόμμα, σοσιαλιστικό κίνημα, ή το αποκούμπι κάθε "ιδιαιτέρας" των Δεξιών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΨΕ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ............... ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΤΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΡΑΓΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ...............ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΑΥΤΗ. ΣΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ. ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ , ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ? ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ? ΧΑΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ; ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ; ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαυρο δαγκωτο στο κομμα σας στι 17-6 ................................ κανονικα φαπες θελετε!!!






      ταραξιας***

      Διαγραφή
    2. κοίτα μην σκίσεις κανένα καλτσόν

      Διαγραφή
    3. apo 160 40 topympeki tora

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου