Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Στην Ουγγαρία αντιπροσωπεία του Δήμου Λοκρών για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Διαμορφώνοντας την αλληλεγγύη στις Κοινότητες»


Ο Δήμος Λοκρών με επιτυχία συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ανταλλαγής 9 Δήμων της Ευρώπης ( Ελλάδας, Ιταλίας, Ουγγαρίας, Γερμανίας, Τσεχίας, Πολωνίας, Ρουμανίας, Fyrom ), με θέμα «Διαμορφώνοντας την αλληλεγγύη στις Κοινότητες».

Είναι ο μόνος Δήμος από την Ελλάδα που συμμετέχει εκπροσωπώντας την, ανταλλάσσοντας επισκέψεις και απόψεις στις 9 έδρες των Δήμων που συμμετέχουν.

Το Πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 18 μήνες στη διάρκεια των οποίων προγραμματίστηκαν να πραγματοποιηθούν όλες οι συναντήσεις. Το Πρόγραμμα είναι ανταγωνιστικό.

Στις 25-29 Μαϊου 2012 ο Δήμος Λοκρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιήσει την δεύτερη συνάντηση των κρατών και να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει αποστολές 9 κρατών.


Το θέμα του συνεδρίου αφορά την αλληλεγγύη στις κοινότητες, στις γενεές, το Δημογραφικό πρόβλημα, τον Εθελοντισμό και τις δράσεις κοινωνικής προστασίας κ.α.

Η πρώτη συνάντηση των κρατών πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Diosd της Ουγγαρίας στις 25-29 Απριλίου με την αρμόζουσα υποδοχή και φιλοξενία, επεξεργασία κοινωνικών θεμάτων και επισκέψεις σε κοινωνικές δομές, όπως και με  ξεναγήσεις στον Δήμο.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΟΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΚΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ... ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου