Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΑΡ ο Αργύρης Αλεξίου

Πρώτος στη λίστα του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΑΡ στη Φθιώτιδα θα είναι ο υποψήφιος βουλευτής κ. Αργύρης Αλεξίου.

Αυτό προκύπτει μετά από την απόφαση της ΔΗΜΑΡ να ηγηθούν των ψηφοδελτίων οι πρώτοι σε σταυρούς υποψήφιοι βουλευτές της στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Αυτό σημαίνει πως αν η ΔΗΜΑΡ εκλέξει βουλευτή στη Φθιώτιδα (καθόλου απίθανο με τα σημερινά πλέον δεδομένα, αφού σε όλες τις δημοσκοπήσεις η ΔΗΜΑΡ σημειώνει άνοδο, ενώ τα ποσοστά του ΚΚΕ και της Χ.Α. υποχωρούν) ο κ. Αλεξίου θα εκλεγεί.


Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία όπως και σε όλους τους συντοπίτες μας υποψηφίους...

12 σχόλια:

  1. Η ΔΗΜΑΡ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ
    ΤΩΡΑ Δ Ι Α Λ Υ Ε Τ Α Ι
    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΗΔΗ.

      Διαγραφή
    2. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
    3. Ίσως κάποιοι να μην γνωρίζουν. Ίσως κάποιοι να ξέχασαν πάρα πολύ γρήγορα.
      Η Μαρία Ρεπούση ήταν η συγγραφέας που συμμετείχε στο βιβλίο ιστορίας της έκτης δημοτικού και χαρακτήρισε τη σφαγή της Σμύρνης και των χιλιάδων Ελλήνων από τους Τούρκους – ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ !!!!!
      Η Βουλευτής Πειραιά M.ΡΕΠΟΥΣΗ, όταν ο Βύρων Πολύδωρας ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων, αποχώρησε, μάλλον θα θυμήθηκε πως είχε κάποια δουλειά !!!!!!!
      ΑΥΤΟΙ
      Θα είναι η διάλυση της Ελληνικής γλώσσας και το ξεπούλημα της Ελληνικής κυριαρχίας, αν αυτό δεν έχει γίνει ακόμη.
      Όποιος δεν το πιστεύει και νομίζει ότι παπαρολογούμε ας δοκιμάσει να τους ψηφίσει.
      Μετά όμως να μην τρέχει στο σύνταγμα ως αγανακτισμένος με αυγά και γιαούρτια στα χέρια για να τα ρίξει στους βουλευτές και υπουργούς που ψήφισε.
      Όπως έκανε τα τελευταία 2 χρόνια. Ας καθίσει να τα φάει ο ίδιος.
      Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να απαλλαχτούν από αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταστρέψουν ότι έχει μείνει Ελληνικό.
      Εσύ Αργύρη, Αλήθεια τι λες για όλα αυτά που γίνονται γύρω σου,
      πάρε θέση !

      Διαγραφή
    4. ...ΦΤΩΧΥΝΕΣ ΑΡΚΕΤΑ? ...ή ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ?

      Διαγραφή
  2. Η ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΤΩΡΑ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ,ΝΔ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΑΙΡΟΒΑΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΧΑΦΤΕΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε ΑΡΓΥΡΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΕ 4 ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!!!!!

      Διαγραφή
  3. ...ΦΤΩΧΥΝΕΣ ΑΡΚΕΤΑ? ...ή ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αργύρη καλή επιτυχία να έχεις και αν ο λαός της Λοκρίδας θελήσει να εκλεγείς βουλευτής να μείνεις πιστός στις αξίες σου. Μην κάνεις ότι έκανε η Τόνια για τη Λοκρίδα, δλδ τπτ!
    (Για την ακρίβεια έκανε, ρουσφέτια, δολοπλοκίες κλτ κλτ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EXEI ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ Α.ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ 10% ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΛΟΚΡΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου