Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ποιος είναι ο νεοεκλεγείς βουλευτής Φθιώτιδας της Χρυσής Αυγής, Απόστολος Γκλέτσος


Ο νεοεκλεγείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Απόστολος Γκλέτσος, είναι ξάδερφος του συνονόματου, γνωστού ηθοποιού και δημάρχου της Στυλίδας!

  
Ο 42χρονος Απόστολος Γκλέτσος έχει μεγαλώσει και ζει στην Φθιώτιδα, όντας παντρεμένος, ενώ έχει και δύο παιδιά. Πριν  από χρόνια δοκίμασε την τύχη του στην Αθήνα, αλλά τελικά επέστρεψε στις ρίζες του, αφού ο σύγχρονος τρόπος ζωής της πρωτεύουσας φάνηκε να μην του ταιριάζει καθόλου...

Την τελευταία πενταετία, όπου βρίσκεται και πάλι στο χωριό του, έχει δώσει όλη του τη ζωή, προκειμένου να αναπτύξει η περιοχή της Υπάτης δική της καλλιέργεια σαλιγκαριών. 


«Άφησα την Αθήνα πριν από πέντε χρόνια και πλέον ασχολούμαι στο χωριό μόνο με τα σαλιγκάρια και κυρίως με αγροτικές δουλειές» δηλώνει ο ίδιος.
  

Να σημειώσουμε παράλληλα ότι κ. Γκλέτσος  δηλώνει οπαδός και μέλος της Χρυσής Αυγής εδώ και 18 χρόνια, πολύ πριν δηλαδή ασχοληθεί ο ξάδερφος του με την πολιτική. Σήμερα είναι περιφερειάρχης της Χ.Α. στη Φθιώτιδα.


7 σχόλια:

  1. Παρά την εκλογή του δεν έχουμε ακούσει καμία ομιλία και τις πολιτικές θέσεις και απόψεις του κ. Γκλέτσου, και πολλοί λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ποιος είναι ο άνθρωπος που εξέλεξαν βουλευτή (όπως το ίδιο πολλοί λίγοι είναι και αυτοί που γνωρίζουν το κόμμα του το οποίο ψήφισαν).

    Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τον ακούσουμε. Όπως βέβαια μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα αντιπροσωπεύσει το κόμμα του στη βουλή, τους αφελείς πολίτες που το ψήφισαν...

    Πάντως κάτι μου λέει πως η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που σήμερα φώναζαν πως έριξαν ψήφο διαμαρτυρίας στη Χ.Α. (και υπερηφανεύονταν πως έκαναν κάτι έξυπνο που τιμωρεί το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ), πολύ σύντομα αυτοί οι ίδιοι θα ντρέπονται και να το ψιθυρίσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρανικολας Χρηστος ΘεσσαλονικηΤρίτη, Μαΐου 08, 2012

      ναι αλλα και συ ανωνυμος γραφεις

      Διαγραφή
    2. Βασική αρχή του Συντάγματος. "ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ"
      Βέβαια κάποιων είναι πιο ισότιμη.
      Για παράδειγμα της κας ΡΕΠΟΥΣΗ, του 2,93% των οικολόγων, του 2,90% της ΝΤΟΡΙΤΣΑΣ, του 6% της ΔΗΜ, ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κλπ.

      Για ποια δημοκρατία μιλάτε βρε καλοβολεμένα φερέφωνα του συστήματος? την Δημοκρατία που οι ίδιοι οι εκπρόσωποί σας βουλευτές αν δεν ψηφίσουν στη βουλή αυτό που τους λέει ο Αρχηγός διαγράφονται?

      ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. επαληθευθηκες αγνωστε...εγκληματικη οργανωση η ΧΑ και νεοναζι ο Γκλετσος που πολλοι τον μπερδεψαν με τον ηθοποιο ξαδελφο του..ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
  2. ''Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΠΟΨΗ''
    ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΦΕΛΕΙΣ
    ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΚΟΙΜΩΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ.
    Καταλαβαίνω την ισότητα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ Ανάλογα με τον χαρακτήρα σου την ισότητα της ψήφου. Η δική σου φυσικά έχει βαρύτητα γιατί κρύβεται στην Ανωνυμία σου. Έτσι σε Έμαθε το σύστημα που σε εκτρέφει να χαρακτηρίζεις αφελείς
    και να μην σέβεσαι αυτόν που εξέλεξε και έστειλε στην ΒΟΥΛΉ αυτόν που ψήφισε.
    αλλά είσαι τόσο πικραμένος γιατί αστόχησες να βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι Επώνυμοι εγώ δεν ζήτησα την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΤΣΑΓΑΝΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου